SAMGİAD Ailesi Yemekte Buluştu

TAKİP ET

Samsun Genç İşadamları Derneğinin her ay rutin hale getirdiği Nisan ayı iş yemeğine, Atakum Belediye Başkanı Cemil DEVECİ, eşi Av.Gülay DEVECİ ile birlikte katılım sağlayarak konuk oldular. Atakum'a ilişkin üyeler ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur. Başkan Gömeç, Atakum'da gerçekleştirilecek yeni veya devam etmekte olan plan ve projelerde , sosyal sorumluluk projesi programlarında , yatırımda , kalkınmada Atakum'a ve şehrimize hizmet etme noktasında dün olduğu gibi bugünde her daim var olduklarının ve olacaklarının sözünü verdiğini ifade etmiştir.

Başkan Deveci ise SAMGİAD’ı takip ediyorum,  genç, girişimci, dinamik ve başarılı bir ekip, bu nedenle sizlerle her türlü projeye açığım, ayrıca Samsun’da 100. Yılı kutlarken  birlik ve beraberlik ruhu içerisinde güzel projelere imza atmak istiyoruz bu vesileyle sizin gibi enerjisi yüksek gençlerin arasında bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etmek isterim demiştir.

Ayrıca iş yemeğinde derneğe yeni katılan Esra UYSAL, Erimcan AYCAN, Naci ÖNER, Fatih GENÇ ve Mehmet GÜNDÜZOĞLU Üyelerimize  katılım belgelerini  Belediye Başkanı Sn. Deveci ve Dernek Başkanı Sn. Gömeç tarafından  takdim edilmiştir.

Savaş Gömeç