SAMGİAD'dan Muhteşem proje

TAKİP ET

Samsun ve Güzel ülkemiz Türkiye İle Avrupa'nın değerli ülkesi Romanya ve başkenti Bükreş arasında OMÜ girişimcilik staj konsorsiyumu Erasmus projesi kapsamında gerçekleştirilen ziyaretten çok daha farklı boyutlarda katma değer sağlayarak dönüldü.

Zaten Bu coğrafyada gurur kaynağı olmuş birçok iş insanı büyüğümüzü ve markalarımızı burada görmek te gururumuzu bir kez daha artırdı...

Ulusal bazda ticaret yapabilmek ve ülkemize katma değer sağlayacak ticaretleri geliştirmek adına burada şartlar inanılmaz derecede olgunlaşmış. Ayrıca TİAD ailesinin bu ülkede bıraktığı ve hala sürdürdüğü profesyonel dernek çatısı hayranlık derecesinde etkileyici.

İş birliğimizi ülkemizden buraya staja göndereceğimiz öğrenciler açısından artırmak da bizlere keyif ve mutluluk verdi. Bu önemli seyahatte derneğimizi temsilde yanımda bulunan değerli kardeşlerim ve yönetim kurulu arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyor ve proje paydaşlarımız Omü ve Erasmus projesinde emeği geçen tüm kuruluş ve ekine Şükran’ larımızı iletiyorum. Bizleri kabul ederek projemize ve gelecek işbirliklerini destekleye başta büyük elçi  Füsun ARAMAZ, Eğitim müşaviri Seyfi ÖZKAN, Ticaret Müşaviri ve Karadenizliler Hemşehrimiz Hakkı BARUTÇU ya ROMANYA TİAD Başkanı ve yönetim kuruluna ve SAMSUNLU işadamı kardeşimiz ve arkadaşımız Ozan TOPÇU ya Şükran ve muhabbetlerimizi sunuyoruz.

Savaş Gömeç