SAMGİAD'dan Başkan Köstek'e Hayırlı Olsun Ziyareti

TAKİP ET

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Öztekin, "Burada çok güzel işler yapacağınıza inanıyoruz" dedi.

Samsun Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde AK Parti Atakum İlçe Başkanı olarak atanan ve SAMGİAD'ın yönetim kurulunda başkan yardımcısı da olan Abdulkadir Köstek'i, makamında ziyaret etti. AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek'in yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Öztekin, Köstek'e başarılar diledi. 

GURUR DUYDUK
SAMGİAD olarak Köstek ile gurur duyduklarını kaydeden Başkan Öztekin, "Herkesi kucaklayan bir anlayış ile bu göreve geldiğinizin en yakın şahitleriyiz. Siyasi görüşleri bir kenara bırakıp, her zaman olduğu gibi Samsun için işbirliği için içerisinde çalışacağız. Burada çok güzel işler yapacağınıza inanıyoruz" diye konuştu.   

SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDEYİZ
AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek ise SAMGİAD ailesinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ziyaretten dolayı Öztekin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Başkan Köstek, "Biz burada herkesi kucaklayacağız. Herkese hitap edeceğiz. Burada ortaya koyacağımız yönetimle insanlar kendilerinden bir şeyler bulacak. Bu tek başına olacak bir iş değil. Bu bir ekip işi. Allah mahcup etmesin. Bu görevin ağırlığının farkındayım. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Ayaklarımız yere sağlam basıyor. Hesabımız, kitabımız yok. Her zaman iletişime açığız. Herkesle görüşmeye özen gösteriyorum. İnsanlarımızın çok güzel teveccühü var" ifadelerini kullandı.