SAMGİAD'tan Gazetenizolsun.com'a ziyaret

TAKİP ET

Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç ve Yönetim Kurulu Basın Komisyonu Üyeleri Kerem Özal ve Muhammet Kaya ile birlikte Gazetenizolsun.com'u ziyaret etti.

Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç ve Yönetim Kurulu Basın Komisyonu Üyeleri Kerem Özal ve Muhammet Kaya ile birlikte Gazetenizolsun.com'u ziyaret etti. 


Nazik ziyaretlerinden ötürü Başkan Gömeç ve basın komisyonu üyelerine teşekkür eden Gazeteci Yalçın Karataş "Yürüttüğü ortak akıl anlayışı ile şehrin bütünüyle iletişim halinde olan SAMGİAD ailesinin gelecek adına şehrin ekonomisine önemli yön vereceğine, bayrağı daha da yukarıya taşıyacağına inanıyorum." dedi.
Sohbet ortamında geçen ziyarette Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç ve beraberindeki heyet Gazetenizolsun.com Genel Yayın Yönetmenimiz Yalçın Karataş ile görüştü. 

BAŞKAN GÖMEÇ TEŞEKKÜR ETTİ

SAMGİAD ailesi olarak yaptığımız organizasyon ve faliyetlerin geniş bir kitleye duyurulmasında yardımcı olan basın mensuplarına teşekkür amacıyla nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Gömeç, "Samsun'da yaptığımız tüm çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan sesimizi kamuoyuna duyuran, yazılı, görsel ve internet medyası çalışanı basın mensubu gazeteci arkadaşlarımızı ziyaret ederek samimi bir ortamda kendi çalışma ortamlarında onlara teşekkür etmek amacıyla bu ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. 
Sizler sesimizi geniş kitlelere ulaştırmaya devam ettiğiniz sürece bizlerde SAMGİAD ailesi olarak güzel çalışmalara imza atmaya, hedeflerimize ulaşmaya gayret göstereceğiz. Bu düşünceler içinde sizlere çalışmalarımızda başarılar diliyorum." dedi.

ÇALIŞMALARINIZ TAKDİRE ŞAYAN
Samsun Genç İşadamları Derneği'nin yaptığı çalışmaları yakından takip ederek yaptığı başarılı faaliyetleri takdir ettiğini ifade eden Gazeteci Karataş ise, "Gerçekleştirdiğiniz nazik ziyaretlerinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Samsun da etkili bir sivil toplum kuruluşu olan SAMGİAD, her kesimden içinde barındırdığı genç işadamlarıyla Samsun'a hem katma değer hemde isdihtam sağlayarak ülke ekonomisine de büyük katkı yaratmaktadır. Özellikle yürüttüğü ortak akıl anlayışı ile şehrin bütünüyle iletişim halinde olan SAMGİAD ailesinin gelecek adına şehrin ekonomisine önemli yön vereceğine, bayrağı daha da yukarıya taşıyacağına inanıyorum." diye konuştu.

Samsun Genç İşadamları Derneği