SAMKON'dan Samsun Platformuna jet gönderme

TAKİP ET

SAMKON resmi internet sitesinde jet bir açıklama yaptı. ASTAŞ Holding H. Kaya Aşcı'ya atıfta bulunan SAMKON, 'Onursal Başkanlık' unvanının son genel kurulda alındığı bilgisini paylaştı

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) resmi internet sitesinde jet bir açıklama yaptı. TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ın Genel Başkanlığı’na seçildiği yeni kurulan Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nda yer alan Samsunlu işadamı SAMKON Onursal Başkanı ve ASTAŞ Holding H. Kaya Aşcı’ya atıfta bulunan SAMKON, Aşcı’nın ‘SAMKON Onursal Başkanlığı’ unvanının son genel kurulda geri alındığı bilgisini paylaştı.

İŞTE SAMKON’UN AÇIKLAMASI
SAMKON tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “SAMKON’un son Genel Kurulu’nda, SAMKON Onursal Başkanı’nın görevine son verilmesine rağmen, büyük Samsun hareketi tarafından muteber karşılanmayan bazı mahfiller, sosyal medyada ve basında iznimiz dışında SAMKON Onursal Başkanlığı sıfatı kullanmaktadır. Kamuoyunun şunu bilmesi lazım, SAMKON’da hiçbir makam sokakta bulunmadığı gibi kimsede bunları satın alamaz ve istediği gibi kullanamaz. Ancak ve ancak gönlülere girmekle bu makamlara sahip olunur. Bölmeye talip olanlar SAMKON Ailesi’ne asla giremez, ancak bölüşmeye talip olanlar baş tacı edilir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” 

Kaynak; HedefHalk