Samsun 2017 İnternet Medya Grubu (İMG) Ödülleri Sahipleri Belli Oldu

TAKİP ET

2017 İMG Medya Ödülleri 18 Kasım 2017 tarihinde Anemon Otel'de düzenlenecek muhteşem geceyle sahiplerini buluyor...

Geçtiğimiz yıl Sheraton Otel'de 1.si düzenlenen İMG Medya Ödülleri'nin bu yıl 2.si Anemon Hotel'de yapılacak. Samsun İnternet Medya Grubu tarafından 2.5 aylık titiz bir çalışma ile hazırlanan gece de 2017 yılının başarılı olmuş kişi, kurum ve kuruluşları, düzenlenecek özel bir geceyle sahiplerini bulacak. Samsunhaber.com haber sitesi, özel gecede internetten tüm Türkiye'ye canlı yayın yapacak. 

21 Dalda Ödül Verilecek Yılın siyasetçisi, yılın belediye başkanı, yılın yöneticisi, yılın bürokratı, yılın eğitim kurumu, yılın proje ödülleri, yılın sivil toplum kuruluşu, yılın iş adamı, yılın akademik ödülü, yılın genel müdürü, yılın iş kadını, yılın gazetecisi, yılın hastanesi, yılın kurumu, yılın AVM'si, yılın derneği, yılın firması, yılın kadın girişimcisi, yılın internet sitesi, yılın sporcusu dallarında ödüller sahiplerini bulurken, aynı zaman da yılın onur ödülleri kategorisinde önemli isimler ödüllerini alacak. Toplam 21 dalda verilecek ödüller için Anemon Hotel'de 300 kişilik yemekli bir organizasyon hazırlandı.   Onur Ödülleri Onların Samsun Valisi Osman Kaymak, Tunceli Valisi iken terörle yapılan mücadele de göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı onur ödülüne layık görülürken, Samsun Kavak doğumlu Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz ise sırasıyla Konya-Taşkent, Hakkari-Çukurca, Ordu-Aybastı, Mardin-Yeşilli, Trabzon-Beşikdüzü ve Çanakkale-Eceabat Kaymakamı, Tekirdağ - Saray, Gaziantep-Nizip ve Gaziosmanpaşa Kaymakamı olarak görev yaptı. Karadeniz, üstün başarılarından dolayı kaymakamlıktan direk olarak 21.06.2017 tarihi Kastamonu valiliğine atanarak Samsun'un gururu oldu.    Eğitime Ciddi Katkı İş adamı Akif Arslan Samsun'a işletme fakültesi yaparak yaptırdığı fakülteyi 19 Mayıs Üniversitesi'ne devretti. Arslan, eğitim alanında yaptığı ciddi katkıyla yılın onur ödülüne layık görüldü. Samsun- Diyarbakır Dostluk Platformu Başkanı iş adamı Süleyman Çeken, Diyarbakır'dan, Samsun'a gönül köprüsü kurarak bu anlamda ciddi hizmetlere imza attı. Türk- Kürt kardeşliğinin gelişmesi ve büyümesi için önemli çalışmaları nedeniyle onur ödülüne layık görüldü. Samsunlu iş adamı Mete Koca ise SAYSİAD başkanlığı döneminde gurbette yaşayan Samsunluların güçlenmesi adına iş hayatında birlik ve beraberliğin sağlanması, gelişmesi ve büyümesi adına ciddi çalışmalara imza atarak onur ödülüne layık görüldü.   Canlı Yayın Yapılacak

Samsun'un en büyük markası olan Samsunspor'un da unutulmadığı gece de ödül alan isimlere ödülleri Samsunspor formalarıyla isimleri yazılı bir şekilde verilecek. İMG Başkanı Okan Çakır, gece öncesi yaptığı kısa açıklamada; 'Bu ödüllerin her birinin özel bir hikayesi var. Türkiye'de ulusal medya kuruluşları her yıl bunu nasıl başarıyorsa biz de Samsun internet medyası olarak Samsunumuzun ismini tüm Türkiye'ye canlı yayınla duyuracağız. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz ve bu yıl 2.sini gerçekleştireceğimiz bu gecede ödül alacak isimleri şimdiden tebrik ediyorum.' dedi.

 

İŞTE YILIN MEDYA ÖDÜLLERİ...


Kaynak: Gerçektaraf