Samsun Bem-Bir-Sen'den vefa örneği

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde görevli memur iken elim bir hastalık nedeniyle vefat eden Bem-Bir-Sen Üyesi Cüneyt Cüre adına çeşme yaptırıldı.

Belediye ve İl Özel İdare çalışanları Birliği Sendikası Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli'nin girişimleri ile Merhum Cüneyt Cüre adına doğduğu köyünde çeşme yaptırıldı. 
Samsun'un Kavak İlçesi Hacılı Köyü'nde Bem-Bir-Sen Samsun Şubesi tarafından inşa edilen Cüneyt Cüre Çeşmesi, ailesi ve yakınları tarafından takdirle karşılandı.
Bem-Bir-Sen Genel Başkanı ve MEMUR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımla, Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Şube yönetim kurulu üyelerine hayr kapılarının açıldığı mübarek ramazan ayında bu projeyi hayata geçirerek vefa örneği gösterdikleri için teşekkür ederken, "Cüneyt Cüre kardeşimizin mekanı cennet olsun, hayır kapısı hep açık olsun" mesajını iletti.
Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ise, Bem-Bir-Sen salt bir sendika değil toplumun özünden gelen değerleri yaşatan herkese örnek bir sendika olduğunu belirtti. Başkan Gayretli yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
"Cüneyt Cüre kardeşimiz, SASKİ Genel Müdürlüğü'nde görev yapan ve çevresi tarafından çok sevilen  halim selim bir kardeşimizdi. Ne yazık ki; Elim bir hastalık nedeniyle genç yaşta hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası Cüneyt Cüre kardeşimize vefamızı, sevgimizi göstermek amacıyla kendi köyünde çeşme yapmayı düşündük. Projemizi hızlı bir şekilde ele alarak, Kavak İlçesi Hacılı Köyü'nde Cüneyt Kardeşimizin anısına çeşmemizi inşaa ettik. Rabbim mekanını cennet eylesin. Çeşmenin inşasında bizlere her türlü desteği veren;

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir'e, SASKİ Genel Müdürü Sn. Bahattin Yanık’a,  Kavak Belediye Başkanı Sn. İbrahim Sarıcaoğlu’na, Hacıllı Köyü Muhtarı Seydi Ulu ve çeşmenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Samsun BemBirSenden vefa örneği