Samsun Büro Memur-Sen, Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu'yla görüştü

TAKİP ET

Samsun Şube Başkanı Mustafa Karabiber, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'yla makamında görüştü. Samsun Şube Başkanı Mustafa Karabiber'e görüşmede Genel Başkan Vecdi Yanbaz, Genel Başkan Yardımcısı Bekir Turhan, Düzce Şube Başkanı Mahmut Gazi Yılmaz, İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Mücahit Sami Uçar, Mersin Şube Başkanı Ahmet Kızıl ve ve Mersin Şube Başkan Vekili Fevzi İnan eşlik etti.

Kamu görevlilerinin sorun ve taleplerini Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu’na ileten Genel Başkan Yanbaz, kamu görevlilerinin haklarını en iyi konuma getirmek, milletin ve ülkenin refah seviyesini arttırmak için sendikacılık yaptıklarını söyledi. Erdemliler hareketi olarak Büro Memur-Sen’in adaletten ayrılmadan kamu görevlilerinin ve ülkenin menfaatlerini gözettiğini kaydeden Yanbaz, “Bizim önceliğimiz kamu görevlilerimiz, ülkemiz ve milletimizdir. Kamu görevlilerimiz için kazanımlar üreterek en iyi şartlarda çalışmaları için mücadele ediyoruz. Bunun en güzel örneği 4/C’lilerin 4/B kadrosuna alınmasıdır. Bundan sonrada yeni kazanımlar için durmayacağız. Kamu görevlilerimizin haklarını savunurken, ülkemiz ve milletimiz, mazlum ve mağdurlar için de çalışıyoruz. Kimden ve nereden gelirse gelsin haksızlığın karşısında duruyor, doğruları haykırıyoruz” dedi.

Karabiber, Kamu çalışanlarının Sorunlarını en üst düzeyde temsil ettiklerini, yetkili sendika olarak üyelerimizi her platformda temsil ediyoruz. Amacımız hizmeti memnun sunmaktır. Kamu çalışanlarının taşradaki taleplerinin yerine getirilmesi noktasında her türlü girişimlerde bulunduklarını bu girişimlerin tek tek çalışanların istekleri doğrultusunda kazanım olarak sonuçlandığını belirtti. 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Büro Memur-Sen heyetine çalışmalarında başarılar diledi. Çavuşoğlu, “Ülkemizin ilerlemesi, milletin kaliteli hizmet alması için yapılan başarılı çalışmalarda en büyük pay şüphesiz kamu görevlilerimizindir. Bunun için bizlerde kamu görevlilerimizin en iyi şartlarda çalışmasını arzu ediyor, bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Sorun ve taleplerle ilgili her zaman görüşmeye hazırım” diye konuştu.