Samsun'da ailelere ve öğrencilere Bayrak Töreni ve İstiklal Marşı çağrısı

TAKİP ET

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 11 Ocak Pazartesi (yarın) tüm okulların bahçesinde bayrak töreni yapılacağını ve İstiklal Marşı'nın okunacağını duyurdu.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "11 Ocak Pazartesi günü saat 10.00'da tüm okullarımızın bahçesinde bayrak töreni yapılacak ve İstiklal Marşı'mız okunacak." denildi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, "Her pazartesi sabahı ve her cuma akşamı Türkiye'nin dört bir yanındaki okul bahçelerinden gür bir sesle yükselen İstiklal Marşı'mızı, salgın koşulları nedeniyle bir süredir yan yana okuyamıyoruz" denildi ve 11 Ocak Pazartesi günü saat 10:00'da tüm okulların bahçesinde İstiklal Marşı okunacağı aktarılması üzerine, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden de tüm öğrenci ve velilere çağrıda bulunuldu.

ÖĞRENCİLERE ÇAĞRI
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "11 Ocak Pazartesi günü (yarın) saat 10.00’da tüm okullarımızın bahçesinde bayrak töreni yapılacak ve İstiklal Marşı’mız okunacaktır. Öğrencilerimiz öğretmenlerimiz ve aileler bulundukları yerden, evlerinden ve balkonlarından İstiklal Marşı’mıza eşlik edecek.  İlimizdeki genel program İlkadım Arıburnu İlkokulunda İl Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun Esen'in katılımıyla yarın saat 10.00 da gerçekleştirilecektir" ifadeleri kullanıldı. 

Samsunda ailelere ve öğrencilere Bayrak Töreni ve İstiklal Marşı çağrısı