Samsun'da Eras Sitesinden Kızılay'a Kan Bağışı

TAKİP ET

Samsun'un Atakum ilçesindeki Pelitköy Eras Sitesi Yönetim Kurulunun başlattığı kan bağışı kampanyası ile ne kadar duyarlı bir site olduğunu tekrar gösterdi.

Birçok alandan farklı sosyal sorumluluk projelerine imza atan site sakinleri bu kez de çok güzel bir organizasyon ile Türk Kızılay’ı Karadeniz Kan Merkezi ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi. Kan bağışından önce site sakini gençler kapı kapı gezerek tüm Büyükoyumca Mahallesi sakinlerine ulaştı. Anne babalarını ikna edip kan vermeye getiren çocuklara da çeşitli hediyelerin verildiği organizasyonda kurulan çadırlarda yapılan müzikli eğlence ile insanlar gönüllerince eğlendi

‘GELENEKSEL HALE GETİRMEK İSTİYORUZ’
Yapılan kan bağışı kampanyasında ilk kan verenler arasında Türk Kızılay Samsun Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Sedat Uygun ve Büyük Oyumca mahalle muhtarı Fatma Yiğit de yer alırken konu ile ilgili açıklama yapan Eras Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Özdemir, “Kan acil değil her zaman ihtiyaçtır. Site yönetimi olarak farkındalık oluşturmak adına kan bağışı kampanyası düzenledik ve bu kampanyayı panayıra çevirdik .Bundan sonra üç ayda bir benzer organizasyonlar yaparak geleneksel hale getirmek istiyoruz . Buraya gelerek kan bağışı yapan tüm kan dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.  
 

Köksal ÖNER

Samsunda Eras Sitesinden Kızılaya Kan Bağışı