Samsun'da 'Gülsan'da ilk resmi adım!

TAKİP ET

Samsun'da, Gülsan Sanayi'nin taşınması projesi kapsamında oluşturulan S.S. Samsun Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, kayıtlarına bugünden itibaren başladı.

Samsun Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi kayıtları bugün itibariyle başladı. Alt yapısı tamamıyla hazır olan kooperatife kayıt olan ilk isim Teyfik Eren oldu.

YÖNETİM KURULU KARARIYLA

Samsun Madeni Sanatkârlar Odası (SMSO) Başkanı Eyüp Aydın, konuyla ilgili olarak Samsun Gazetesi'ne kısa bir açıklamada bulundu. Aydın, "Kooperatifimiz kuruldu. Üye kayıtları için alt yapımızı tamamladık ve bugün itibariyle kayıtlarımıza başladık. Üye olmak isteyen vatandaşlarımız, kooperatifimizin hazırlamış olduğu dilekçeyi getirecek ve gerekli olan evrakları talep edeceğiz. Tüm belgelerini getirenler Yönetim Kurulu kararıyla birlikte üyeliğini tamamlanmış oluyor. Bugün öğle saatleri itibariyle 30 üyeye ulaştık. Yönetim Kurulu'nun onaylamasıyla kayıtları tamamlanmış olacak. Artık evraklarını tamamlayan herkesin kayıtlarını resmi olarak başlatabiliyoruz" dedi.

İLK KAYIT TAMAM

  Samsun Modern Küçük Sanayi sitesi yapı kooperatifine ilk kayıt olan isim Teyfik Eren oldu. 

Kaynak; samsungazetesi