Samsun'da kahve içilecek mekan! Samsun'da kahve nerede içilir?

TAKİP ET

Kahve hemen hemen herkesin vazgeçilmez tutkusu! Kahve severler, Samsun Kahve Mekanları, Samsun'da nerede güzel kahve içeceğinin sorusunun cevabını google ye de arattırıyor. Sizler için iki kahve mekanını araştırdık.

wikipedia göre; Kahve, kökboyasıgiller (Rubiaceae) familyasının Coffea cinsinde yer alan bir ağaç ve bu ağacın meyve çekirdeklerinin kavrulup öğütülmesi ile elde edilen tozun su ya da süt ile karıştırılmasıyla yapılan içecektir.
Yeni hafta, yeni kahveler, yeni sohbetler… Bir fincan Türk kahvesinde, kaç farklı sohbet konusu açılır, kapanır çok iyi biliriz. 
Günün yorgunluğuna atsın ya da şöyle sabah sabah dinçleşeyim açılayım bir kahve yudumlayayım derseniz, Samsun Kahve Mekanları olarak Samsun'da en iyi kahve nerede içerim derseniz size Samsun Bulvar AVM Özsüt, Atakum Ottoman Kafe diyebiliriz. 
Dünyanın pek çok ülkesinden gurme programlarına konu olmuş, sık sık yabancı misafirleri ağırlayan bir kahve mekanlarıdır. Çekirdeğin tazeliğinden pişirme suyunun sıcaklığına, ateşin şiddetinden sunum süresine kadar, her aşamasında emek ve özen olduğunu görüyoruz ve sizleri de bu tadı tadmaya davet ediyoruz.

Samsun Ottoman Kafe iletişim
Adres: Güzelyalı, 3014. Sk. No:25, 3014. Sk. No:25, 55270, 55270 Atakum/Samsun
Telefon: (0362) 400 46 00

Samsun Bulvar Özsüt 
Adres: Kale, AVM No:55, Gazi Cd., 55030 İlkadım/Samsun
Telefon: (0362) 290 25 45

Samsunda kahve nerede içilir