Samsun'da kar tatili olan okullara yenileri eklendi!

TAKİP ET

Samsun'da yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Samsun Valiliği tarafından yeni açıklamalar yapılarak eğitime ara verilen okullar hakkında bilgi verdi.

Samsun Valiliği'den yapılan açıklamada; "19 Mayıs ilçemizde bulunan Karagöl, Kuşkayası ve Kösedik İlk-Ortaokullarında 07.01.2019 Pazartesi günü eğitime bir gün ara verilmiş olup, bu mahallelerden ilçe merkezine taşımalı olarak gelen tüm kademedeki öğrenciler aynı gün izinli sayılacaktır.

07.01.2019 Pazartesi günü Canik ilçemizdeki taşıma merkezli okullarımızdan aşağıda isimleri yazılı olanlar bir gün süre ile tatil edilmiştir. Tatil edilmeyen taşıma merkezleri okullarımıza taşıma yoluyla gelemeyen öğrencilerimiz izinli sayılacaktır. Tatil edilen okullarımız; Gökçepınar İlk-Ortaokulu, Başalan Cumhuriyet İlk-Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu,
Hacı Naipli İlk-Ortaokulu 
Düzardıç ve Gödekli İlkokulları, 
Tuzaklı İlk-Ortaokulu,
Gölalan İmam Hatip Ortaokulu,
Başkonak İlk-Ortaokulu

Ayvacık ilçemizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 07.01.2019 Pazartesi günü tüm okullarda eğitime bir gün ara verilmiştir. Ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personeller de idari izinli sayılacaklardır.

Yoğun kar yağışı nedeniyle, 07.01.2019 Pazartesi günü Alaçam ilçemize bağlı Kızlan İlk ve Ortaokulu'nda eğitime bir gün ara verilmiştir. Ayrıca,
Yoğun Pelit, Yukarı Koçlu, Köseköy, Gökçeağaç Oymağı, Kalukkaraçukur, Örenli, D. Deresi, Yenimahalle, Ortaköy ve Kalukdemirci mahallelerinden ilçe merkezindeki okullara taşımayla gelen öğrencilerimiz aynı gün izinli sayılacaktır.

Yoğun kar yağışı nedeniyle, 07.01.2019 Pazartesi günü Yakakent ilçemize bağlı Karaaba İlk ve Ortaokulu'nda eğitime bir gün ara verilmiştir.

Kavak ilçemizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 07.01.2019 Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verilmiştir. Ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personeller de idari izinli sayılacaklardır.

Ladik ve Asarcık'da devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 07.01.2019 Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verilmiştir. Ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personeller de idari izinli sayılacaklardır.

Havza ilçemizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 07.01.2019 Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verilmiştir. Ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personeller de idari izinli sayılacaklardır.


Vezirköprü ilçemizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 07.01.2019 Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verilmiştir. Ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personeller de idari izinli sayılacaklardır. 
 denildi.

Samsun kar tatili