Samsun'da Kitap Fuarı açıldı! İlkadım Kitap Fuarı

TAKİP ET

Samsun'da İlkadım Belediyesi'nin organizasyonuyla Bulvar AVM'nin katkılarıyla düzenlenen Kitap Fuarı başladı.

Samsun'da, İlkadım Belediyesi organizasyonuyla Bulvar AVM'nin katkılarıyla düzenlenen ve 12 Haziran'a kadar devam edecek ‘Kitap Fuarı’ törenle açıldı. 
Açılış töreninde kitap okuma alışkanlığının öneminden bahseden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Kitap, insana yapılan bir yatırımdır. Okumak, bilgi sahibi olmak ve keşfetmek çok önemli.Birçok mahalli ve ulusal yazar da fuarımıza gelecek. 8 gün boyunca fuar da katılımcılara hizmet vereceğiz” dedi.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal ise şunları söyledi: "Kitaplar yalnızların en sadık dostudur. Buradan en az birer dost edinerek ayrılmanızı tavsiye ediyorum. Evimizin en nadide köşeleri kitaplıklar olmalıdır. Çünkü okumadığımız her gün zarardayız. Öğrenmek akıntıya karşı yüzmeye benzer. Eğer ilerlemezseniz, eski öğrendiklerinizden her gün bir şeyler kaybedersiniz" ifadelerini kullandı. 
3-12 Haziran tarihleri arasında açık kalacak İlkadım Belediyesi Kitap Fuarı’na İlber Ortaylı, Ömür Gedik, Sinan Yağmur, Serkan Karaismailoğlu, Nilgün Bodur, Pelin Batu, Haluk Çetin, Bilal Sami Gökdemir gibi birçok ünlü yazar da katılıp, imza günü düzenleyecekler.

Samsunda Kitap Fuarı açıldı