Samsun'da şiddet gören kadının sağlık durumu nasıl? Vali Dağlı ziyaret etti

TAKİP ET

Samsun'da eski kocası tarafından şiddet uygulanan kadını hastanede ikinci kez ziyaret eden Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, faile en ağır cezanın verilmesi için koordineli bir şekilde çalışıldığını söyledi.

Samsun'un Canik İlçesi'nde dün akşam 21.00 sıralarında eski kocası tarafından 5 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde öldüresiye dövülen Emriye M.'yi ziyaret etmesinin ardından açıklamalarda bulunan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, "Hem mağdurenin bir an önce iyileşmesi hem de bu faile en ağır cezanın verilmesi için hep birlikte koordineli şekilde çalışıyoruz. Devlet yetkililerimizle birlikte konunun takipçisi olacağız" dedi.

Şiddet gören kadının sağlık durumu ile ilgili de bilgi veren Vali Dağlı, "Hastamızı önce özel bir hastaneye ardından da Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirdik. Sabah erken saatlere kadar da hastanede bulunduk. Dün mağdureyle konuşamamıştık ama tıbbi olarak iyi olduğu bize bildirilmişti. Müşahede amaçlı birkaç gün daha burada olacağı söylendi. Biraz önce yine mağdureyi ziyaret ettik. Mağdurenin durumu iyi. Kendisiyle de konuştuk." dedi.
 

Samsunda şiddet gören kadının sağlık durumu nasıl