Samsun'da siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün

TAKİP ET

Samsun'da tanınan genç işadamı Seyithan Ekin'in düğününe siyaset ve iş dünyasından birçok isim akın etti. Sanatçı Berdan Mardini'nin de sahne aldığı düğünde davetliler Seyithan Ekin ve İpek Ülker'in mutluluklarına ortak oldu.

Seyithan Ekin ve İpek Ülker çifti, İlkadım ilçesi Batı Park sahasında bulunan Okçuluk Salonu'nda gerçekleştirilen muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi. Genç çiftin nikahını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin kıyarken, evlilik cüzdanını ise Samsun Valisi Osman Kaymak, geline verdi. 


Düğüne, Samsun Valisi Osman Kaymak'ın yanı sıra Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Şahin, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile çok sayıda davetli katıldı.


Hayatını İpek Ülker ile birleştiren ve Samsun'da tanınan genç işadamı Seyithan Ekin'i bu mutlu gününde Diyarbakır'dan gelen misafirleri de yalnız bırakmadı.

Diyarbakır Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan düğünde daha sonra sanatçı Berdan Mardini sahne aldı. Berdan Mardini, seslendirdiği şarkılarla düğüne gelen davetlileri coşturdu.

Halay çeken davetliler dünyaevine giren Seyithan Ekin ve İpek Ülker'in mutluluklarına ortak oldu.
Kaynak; samsungazetesi