Samsun'da yarın okullar tatil mi? Samsun Okul Kar Tatili Olacak mı?

TAKİP ET

Samsun'da yarın okullar tatili mi? 23 Aralık Perşembe günü Samsun'da okullar tatil mi? soruları sorulmaya başlanırken A Haber internet sitesi de konuyu haberleştirdi. Saat 08.00 itirabiyle resmi bir açıklama yapılmadı.

Samsun'da bugün öğleden sonra yoğun bir şekilde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken sosyal medya 23 Aralık Perşembe günü okullara kar tatili var mı? sorusu sorulmaya başladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Karadeniz bölgesinde kar yağışının etkili olacağı duyurulmuştu. Günlerdir beklenen kar yağışı Samsun'a geldi. Merkez ve ilçelerde etkili olan kar yağışı yoğunluğunu özellikle yüksek kesimlerde göstersede merkez de de hayatı olumsuz etkilediği görüldü. 
Araçların uzun kuyruklar oluşturduğu ana arterlerde sürücüler zor anlar yaşarken, sokak aralarında ise kar yağışının etkisi büyük oranda göründü.
Bu arada özellikle sosyal medyadan Samsun'da okullar tatil olacak mı? Samsun Okul Kar Tatili Var mı? soruları sorulmaya başlandı. Kardan adam yapanlar ise resimlerini sosyal medya hesaplarından paylaştılar.
Şuana kadar Samsun Valiliği ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden tatil ile ilgili açıklama yapılmazken, veliler ise kara kara çocuklarını yarın okula nasıl göndeririz düşüncesi içindeler. 

Resmi bir açıklama yapılırsa yine sayfamızdan sizlere duyuracağız.. (Saat 08:00 itibariyle resmi bir açıklama yapılmadı.)

A Haber'in haberine göre ise ; "Samsun ve Ordu'da yarın okullar tatili mi? 23 Aralık Perşembe günü Samsun'da okullar tatil mi? Sorularının cevapları araştırılan konular arasında yer alıyor. Birçok bölgede etkisini gösteren kar yağışı sonrasında kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Samsun ve Ordu'da etkili olan yağış sonrasında gözler Valilikler tarafından gelecek son dakika açıklamalara çevrildi."

Samsun Okul Kar Tatili Olacak mı