Samsun'da, Yeşilçam'ın 'Şişko Nuri'sine veda!

TAKİP ET

Türk sinemasında canlandırdığı çocuk tiplemeleriyle tanınan Sıtkı Sezgin, çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. Sezgin, Büyük Cami'de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Yeşilçam'ın emektar isimlerinden "Şişko Nuri" lakaplı 68 yaşındaki Sıtkı Sezgin, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

Böbrek ve karaciğer yetmezliği gibi sağlık sorunları bulunan Sezgin, bir süredir Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde tedavi görüyordu. Durumu ağırlaşan Sezgin, müdahaleye rağmen hayata gözlerini yumdu.

DEFNEDİLDİ

Sezgin'in cenazesi, Samsun Büyük Cami'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı'nda toprağa verildi.   Büyük Cami'de kılınan cenaze namazına, Samsun Valisi Osman Kaymak , AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Turan Çakır, çok sayıda sivil toplum il temsilcileri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı. 

Ünlü oyuncu, 10 yıldır, Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde yaşamını sürdürüyordu. Samsunspor hayranlığı ile tanınan Sezgin için kırmızı-beyazlı kulüp de başsağlığı mesajı yayınladı.
Kaynak; samsungazetesi