Samsun delegelerinden Genel Başkan Adayı Uğur Ünalan'a destek

TAKİP ET

Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Mustafa Karabiber ve Yönetim kururlu üyesi Başkan Yardımcısı Hacı Şahin ile Birlikte, 24.12.2016 tarihinde yapılacak 6. Olağan Genel kurulunda, otuzu aşkın Şube Başkanı ve çok sayıda delegenin teveccühü ile SGK GSS Daire Başkanlığı görevini hiç düşünmeden bırakarak, Genel Başkan Adayı olan Uğur Ünalan'ın Genel başkanlığa aday olduğunu açıkladığı, Saffrone Hotelin toplantı salonunda yapılan açıklamaya hava şartlarına zorluğuna rağmen, diğer Şube Başkanları, Delegeler ve üyelerin yoğun bir katılımı ile katıldılar.

Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Mustafa Karabiber ve Yönetim kururlu üyesi Başkan Yardımcısı Hacı Şahin ile Birlikte, 24.12.2016 tarihinde yapılacak 6. Olağan Genel kurulunda, otuzu aşkın Şube Başkanı ve çok sayıda delegenin teveccühü ile SGK GSS Daire Başkanlığı görevini hiç düşünmeden bırakarak,  Genel Başkan Adayı olan Uğur Ünalan’ın Genel başkanlığa aday olduğunu açıkladığı,  Saffrone Hotelin toplantı salonunda yapılan açıklamaya hava şartlarına zorluğuna rağmen, diğer Şube Başkanları, Delegeler ve üyelerin yoğun bir katılımı ile katıldılar.
Başkan Karabiber, yapılacak genel kurulda Sayın genel Başkan adayımız Uğur Ünalan’ın yanında yer alacağız. Sendikamızın zor günlerinde hiç düşünmeden Şahsım ve çok sayıda şube başkanının teveccühü ile Daire Başkanlığı görevinden istifa eden, sendikamızda ve kamu görevinde birçok başarılara imza atan Genel başkan adayımızı Samsun Büro Memur-sen ve Delegeleri olarak destekleyeceğiz." dedi.

Genel Başkan Adayı olan Uğur Ünalan: “Değerli Şube Başkanlarımız, il temsilcilerimiz, delege arkadaşlarım, saygıdeğer misafirlerimiz ve çok kıymetli basın mensupları,
Öncelikle bu tatil gününde davetimize bu kutlu davada davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Hepinizin bildiği gibi uzun yıllar siz değerli teşkilat mensuplarımızla birlikte üyelikten, işyeri temsilciliğine, şube başkanlığından, Genel Merkez yöneticiliğine ve Genel Başkanlığa kadar her kademede hizmet etme şerefine nail olduk.  
Son olarak ta bürokraside bize yüklenen SGK daire Başkanlığı gibi idari görevini değerli teşkilat sevdalılarının ve aziz milletimizin hizmetkârı olarak ifa ettik. 
Hepinizin malumu olduğu üzere sendikamızda sıkıntılı bir süreç yaşanmakta ve ne yazık ki bu sıkıntılı süreç çözüleceği yerde gittikçe içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Bu durum karşısında bana ne diyemeyiz. 
Sendikamızın içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçten kurtulması için olağanüstü gayret sarf eden başta konfederasyon başkanımız Sayın Ali Yalçın ağabeyim olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum. Allah kendilerinden razı olsun, rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın.
Hep beraber yaşadığımız bu süreçte yüzlerce delege kardeşim, 30 a yakın şube başkanımız, onlarca il temsilcimiz ve sayısızca üye kardeşim ile teşkilatımıza uzun yıllar emek vermiş değerli ağabeylerimin isteği ve talepleri doğrultusunda sendikamızın bu sıkıntılı süreçten çıkması için görev yüklenmem gerektiği kanaatine vardık. Bu görevi üstlenmemizin bir vefa borcu olduğuna inanarak kamudaki daire başkanlığı görevimden istifa ederek huzurlarınıza geldim ve aday oldum. 
Yeniden Büyük Türkiye ve yeni bir dünyanın kurulması için gece-gündüz demeden çalışan erdemliler hareketinin her bir neferine selam olsun.
Erdemliler hareketinin mihenk taşı olan Konfederasyonumuzun ve bağlı kardeş sendikaların kuruluşunda öncülük yapan ve fikirleriyle, tarzıyla, tavrıyla yolumuzu aydınlatan Merhum Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan ağabeyime selam olsun.
Selam olsun Türkiye’nin Savunan Adamına, Milli Görüşün kurucusu merhum dünya lideri Erbakan Hocamıza selam olsun.
Bu kutlu mücadeleye değer katanlara, kurucularına, kurucu genel başkanlarına, emek veren isimsiz kahramanlara, özünde Memur-sen olan sevdalılara selam olsun.
Ve selam olsun bu kutlu yolculuğumuzda bizlerle birlikte olan siz gönül dostlarımıza  selam olsun.

Aziz Dostlar,
Bugün yeni bir başlangıç için bir aradayız. 
Çünkü Henry Ford’un dediği gibi;
Bir araya gelmek başlangıçtır. Bir arada durmak ilerlemektir. Birlikte çalışma başarıdır. 
Bugün hep birlikte başarmak için, bir arada olmak için işte işte buradayız.
Bugün burada sizlerle birlikte emanete sahip çıkmak, ahde vefayı, kardeşliği ve birliğimizi pekiştirmek ve Büro Memur-Sen’imizi hak ettiği yere taşımak için buradayız. 
Bugün bu kutlu dava için taşın altına elimizi değil yüreğimizi koymak için buradayız. 
Bugün Hakkı Üstün Tutan bir anlayışı hakim kılmak ve kardeşliği yeniden tesis için buradayız. 
Bugün farklılıkları ayrıştırma nedeni saymak yerine, mozaik taşları misali zenginliğimiz olarak görmek için buradayız.
Bugün dünde olduğu gibi sendika nasıl yönetilir, birlik ve beraberlik nasıl sağlanırı göstermek ve yeniden şahlanışa geçip kurmak için buradayız.
Bugün emreden, ötekileştiren, ayrıştıran, fitne çıkaran değil, 
Sizlerle birlikte el ele kol kola gönül gönüle  olmak için buradayız.
Bugün tek adam yerine, sendikamızı ortak akılla ve profesyonel bir ruhla  yönetmek için buradayız.
Bugün sizlerle birlikte sosyal ve kültürel projelerimizi hayata geçirmek için buradayız.
Bu projeleri inşallah rabbim nasip ederse kongre salonunda paylaşmak için buradayız.
Bugün güçlü ve bürokraside de sözü dinlenen Büro Memur-Seni yeniden şahlandırmak için buradayız.
Bugün sizlerle birlikte aydınlık yarınlara yol almak için buradayız.
Bugün sizlere ve teşkilatlarımıza hizmetkâr olmak için buradayız.
Bugün üye sayımızı 100 binlere ulaştırmak için buradayız.
Değerli dostlar;
Seçimi kazandığımız takdirde, 
Kardeşliğimizi hedef alanlara inat, birliğimizi kuşanacağız. 
Ayrılık bekleyenlere inat, safları sıklaştıracağız
Değerlerimizden ve ilkeli yaşamdan hiçbir zaman  kopmayacağız. 
Değerlerinden ve ilkeli yaşamdan kopan insan ilkelleşir. 
İlkeli yaşayacağız, değerlerimize hep birlikte sahip çıkacağız. 
Büro Memur-Sen kadrolarının aşkına, inanmışlığına şahidiz. 
Emeğinize, emanetinize, gece gündüz demeden hep birlikte sahip çıkacağız. 
Emanetini yükleneceğimiz çalışanlar için, insanlık için, adalet yolunda birlikte yürüyeceğiz. 
İhlasımızın beslendiği bu kutlu davayı son nefesimize kadar layıkıyla taşıyacağız. 
Sadece üyelerimize değil ülkemize kazandıracağız. 

Mücadele azmini, 15 Temmuz ruhunu diri ve duru tutacağız. 
Çünkü;
Biz Büro Memur-Sen’ iz. 
Hakkın ikamesini hayatın gayesini bilenleriz.
Çünkü biz Büro Memur-Sen’iz.

Hakka teslim olan, hakkı teslim edenleriz.
“Sen” yok, “Ben” yok, “Biz” varız.
Elleri çoğaltacağız, yürekleri birleştireceğiz, oluşturduğumuz kuvvetle geleceği hep birlikte inşa edeceğiz. 
Yeni kazanımların, başarıların, doğruların, değerlerin altına hep birlikte imzamızı atacağız, gelecek kuşaklara bugün yazdığımız tarihi emanet edeceğiz.
Kazanmak için önce inanmak gerekir.
Kazanmak için tek vücut haline geleceğiz, erdemli yürekleri birleştireceğiz. Kamu görevlilerinin sorunlarının çözüme kavuşturulmasında yalnızca bugününü değil, geleceğini hedefleyeceğiz. Sisteme değil insana hizmeti ön planda tutacağız.
Güçlü olmalıyız dostlar . Çok daha güçlü olacağız. Her şey için; şimdi,şimdi tam vakti. 
Biz inanıyoruz ve hep birlikte adaletsizliklere karşı mücadeleye hazırız. Haklarımızı korumak ve geliştirmek adına güç birliği yapmaya çağırıyorum. 
Var mısınız? Var mısınız? Var mısınız?
Düşünen, çalışan, üreten bir sendikal anlayışla çalışanların sesi, sözü, gücü ve örnek alınan adresi olmaya hazır mısınız?

Selçuklu Sultanı Alparslan gibi nefsimizden feragat ederek sizlerle birlikte bu kutlu mücadeleye soyunduk

Kudüs fatihi Selahaddin’i Eyyubi gibi zaferin kılış ve atlarda değil Allah katında olduğuna inandık.

Kutlu alın teri mücadelemizde dileğimiz odur ki ! Yarab teşkilatımıza zaferler nasip eyle 

Bizi, dört kıta da, yedi iklimde hakim kılan ruhun anlayışı ve inancı ile sendikamızın kuruluş amacındaki ruhu yeniden canlandırmaya söz verdik.
Bugün çıktığımız bu kutlu yolculuğu Türkiye için, teşkilatımız için Kamu çalışanları için hayırlara vesile eyle yarab.
Çıktığımız bu kutlu yolculukta Rabbim ayaklarımızı doğruluk üzere sabit kılsın 
AMİN AMİN AMİN

Basın açıklamamıza katılım sağlayan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, kararımızın Sendikamıza, Memur-Sen camiamıza hayırlı olmasını diliyor.
Hepinizi en kalbi duygularla muhabbetlerimle selamlıyorum.
Allaha emanet olun. Dedi,
Karabiber, yapılacak genel kurulda Sayın genel Başkan adayımız Uğur Ünalan’ın yanında yer alacağız. Sendikamızın zor günlerinde hiç düşünmeden Şahsım ve çok sayıda şube başkanının teveccühü ile Daire Başkanlığı görevinden istifa eden, sendikamızda ve kamu görevinde birçok başarılara imza atan Genel başkan adayımızı Samsun Büro Memur-sen ve Delegeleri olarak destekleyeceğiz" dedi.