Samsun EV'leniyoruz Fuarı Açıldı

TAKİP ET

TÜYAP Samsun 2. EV'leniyoruz Fuarı düzenlenen görkemli törenle halka açıldı.

TÜYAP tarafından Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, OMÜ ve KOSGEB işbirliği ile hazırlanan Samsun 2. EV'leniyoruz Fuarı, görkemli bir törenle açıldı. Törene, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TÜYAP Anadolu Fuarlar A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer katıldı. 

Samsun'un fuarlar şehri olarak ses getirecrğini kaydeden TÜYAP Anadolu Fuarlar A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, "Artık Samsun'da ticaret çok konuşulacak. Önümüzdeki 2 ay fuar olarak çok yoğun bir döneme gitiyoruz. Samsun fuar şehri olarak ses getiriyor' dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz fuarların herkesin bildiği fuarlar haline getirilmesi gerektiğini kaydederek, büyük pazarlara açılmak gerektiğini söyledi.

Samsun Valisi Osman Kaymak ise, Samsun'un her geçen gün büyüdüğünü açılan fuarların sadece Samsun'a değil tüm bölgeye katkı sağladığını dile getirdi. 

Konuşmaların ardından gelin ve damat konseptli dans şov gerçekleştirildi. Ardından düğün pastası ve açılış kurdelesi kesildi.