Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ni karıştıran iddia

TAKİP ET

Samsun Gazi Devlet Hastanesi Otelcilik Hizmetleri Müdürü Hüsrev Yılmaz'ın kendisine iş müracaat edenlere ahlaksız teklifte bulunduğu iddiaları ortalığı karıştırdı.

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde Otelcilik Hizmetleri Müdürü Hüsrev Yılmaz hakkında dün yapılan haberin ardından gelen şikayetler bazı gerçekleri gün yüzüne çıkarttı.

Hüsrev Yılmaz’ın iş müracatı yapan bayanlara ahlaksız teklifte bulunduğunu, bunu başhekimin de bildiğini hatta bir bayanın Hüsrev Yılmaz hakkında Başhekime şikayet dilekçesi verdiği iddiaları Samsun Gazi Devlet Hastanesi’nde neler oluyor dedirtti.

Gelen bir başka şikayette ise; "bu haberler ne ki bizim yaşadıklarımızın yanında otelcilik müdürü hüsrev yılmaz ve merdan şirketi sorumlusu süleyman yüzünden huzurumuzla çalışamaz olduk. Ak partili yöneticilere durumu defalarca anlattık gereği yapılacak dendi hiçbir şey olmadı. biz namusumuzla çalışamayacakmıyız yaa. ak parti il yönetimi bütün yaşadığımız ahlaksızlıkları bilmesine rağmen hangi sebeple koltuklarına oturmalarına müsade etmektedir.Allah rızası için yardım edin sizinde kız kardeşiniz vardır empati yapın" deniliyor.

 

Kaynak: Akasyam.com

Hüsrev Yılmaz