Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) standıyla fark yarattı

TAKİP ET

Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) TÜYAP Fuarcılık A.Ş.nin düzenlediği Samsun Gıda Fuarı 2016'ya katılarak yine bir yeniliğe imza attı.Kurduğu standıyla,Samsun halkıyla buluşan SAMGİAD,sadece resmi ziyaretler gerçekleştiren bir sivil toplum örgütü olmadığını,aynı zamanda da saha çalışmalarıyla Samsun Halkının daima yanında olduğunu ve milletinin hizmetinde olduğunu birkez daha gösterdi.

  İlimizde düzenlenen fuar organizasyonlarıa muhakkak katılmaya gayret gösteren SAMGİAD Başkanı Savaş GÖMEÇ ,böylelikle, halkımıza, güncel faliyetlerimizi, mevcut projelerimizi birebir anlatma fırsatı buluyoruz. İnsanlarımızın bizden beklentilerini,taleplerini ilgiyle dinliyoruz, tavsiye lerini büyük bir titizlikle not alıyoruz ve yönetimimizle beraber bu notları detaylı bir şekilde analiz ediyoruz.

    Sözlerine bölge fuarlarının şehrin ekonomik ve sosyokültürel gelişimi ile ilgili katkısını vurgulayarak devam eden  GÖMEÇ, sektör ayırt etmeksizin, hangi fuar olursa olsun, Samsun halkını fuarlara karşı ilgi, alaka ve katılıma davet etti.