Samsun Gurme 2021 Fuarı açıldı, farklı lezzetler burada!

TAKİP ET

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen Gurme 2021 Samsun Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı, kapılarını düzenlenen tören ile ziyaretçilere açtı. Farklı lezzetlerin tanıtıldığı fuara ilgi büyük oldu.

Samsun Haberleri - Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Türkiye Aşçılar Federasyonu desteğiyle hazırlanan fuarda, sektör temsilcileri bir araya geldi.
TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü fuarda 40'ın üzerindeki ilden 82 firmanın sunacağı farklı lezzetleri ziyaretçilerin tatma fırsatı bulacağını söyledi.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Günhan Ulusoy'un da konuşma yaptığı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve protokol üyelerinin katılımıyla düzenlenen fuarın daha sonra açılış kurdelesi kesildi.

TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Tüyap Samsun Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş ve Fuar ekibi açılış sonrası hatıra fotoğrafı çekindi.

Samsun Gurme 2021 Fuarı açıldı