Samsun Havalimanına Gidecekler Dikkat!

TAKİP ET

Samsun'da Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri, havaalanına akıntısız ulaşımı sağlayacak 'Köprülü Kavşak' çalışmasında sona geldi.

Samsun'da Karayolları 7'inci Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan Uluslararası Samsun-Çarşamba Havaalanı Köprülü Kavşak çalışmasında sona gelindi. Samsun-Ordu Karayolu havaalanı kavşağında başlatılan ancak ramazan ayı nedeniyle ara verilen Köprülü Kavşak çalışmaları devam ediyor. Trafiği, hiç bir kesintiye uğramadan her 2 yönden rahatlatacak proje ile ilgili bilgi veren Karayolları Bölge Müdürü Kenan Keskin, "Bilindiği üzere bu noktada bulunan göbek diye tarif ettiğimiz alanı kaldırdık ve köprülü kavşak ile burayı kesintisiz hale getirdik. Bayramda önce havaalanı kısmındaki çalışmalar tamamlamıştık. Şimdi de kalan kısmını bitirmek için ekiplerimizi seferber ettik" dedi. 

EN GEÇ 15 GÜN İÇERİSİNDE

Amaçlarının, Samsun-Ordu karayolunun her 2 tarafından da havaalanına ulaşımı hiç bir aksamaya uğramadan sağlamak olduğunu söyleyen Keskin, "Uluslararası havalanına yakışan bir projeyi sonlandırmak üzereyiz. En geç 15 gün içerisinde bu bölümdeki tüm çalışmalar tamamlanmış olacak" diye konuştu.
Kaynak; samsungazetesi