Samsun Kadın Forumu gerçekleştirildi

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile ELVİNDER Derneği tarafından yürütülen ve İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen Kadın Liderler Akademisi 'Samsun Kadın Forumu' Atakum Grand Amisos Otel'de yapıldı.

Forum'un açılışında konuşan ELVİNDER Derneği Başkanı Yeşim Gürsoy, "İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanan Büyükşehir Belediyesi'nin proje ortağı olduğumuz Kadın Liderler Akademisi, 11 haftadır OMÜ'nün değerli akademisyenleri ve uzman eğitmenler tarafından akademi üyelerimiz ile paylaşılmaktadır. İnteraktif geçen eğitimlerimizde bilgilerimizi tazelerken eksik kalan konularımızı tamamlıyor, deneyim paylaşımlarıyla bakış açılarımızı her gün biraz daha genişletiyor kendi hedeflerimizi oluşturuyoruz. Dernek olarak bizim önceliğimi her zaman eğitim olmuştur. Kadın Liderler Akademisi de bu düşünce ile hayata geçmiştir. Sonuçlara ulaşmak için nedenleri bulmak gerekir. Asıl nedenleri bulamazsak istediğimiz sonuçlar gerçekleşmeyecektir" dedi.


ELVİNDER Derneği Başkanı Yeşim Gürsoy'un konuşmasının ardından Kadın Forumu'na katılan kadınlara ise darbuka, zil ve marakas dağıtılarak Türk caz Ustası Okay Temiz ve ekibi sahne almasıyla eşlik edildi.