Samsun Kahveciler Odası yeni yönetimi tanıtıldı

TAKİP ET

Samsun Kahveciler-Gazinocular-Büfeciler-Otelciler-Kafetaryacılar-Çay Ocakları Esnafları Odası Başkanı Mustafa Kara 12 Mart tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulda seçilen yeni yönetim kurulunu basına tanıttı.

Sarı Yiyecek İçecek Dünyasında yeni yönetim kurulu ve basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Mustafa Kara, “Ben ve ekibim , olağanüstü  genel kurul sonucu eşit oy aldığımız rakibim ile  Hakim karısında çekilen kura sonucunda tamamen yasal olarak göreve getirildik.
Günümüzde sürekli olarak değişen ekonomik şartların,  ekonomi yönetimi tarafından ortaya çıkarılan fırsatların ve yapılan yasal düzenlemelerle ilgili olarak esnafımızın bilgilendirilmesi, yararlandırılması, sorunların esnafımız adına gerekli mercilere iletilmesi ve sorunların çözümü adına yeni yönetim kurulumuzu bir fırsat olarak görüyoruz.” Dedi.
ESNAFIMIZIN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ALANLARDA OLACAĞIZ
Olağan Genel Kurula kadar şimdi yeni yönetim kurulu ile göreve devam edeceklerini belirten Mustafa Kara, “Yeni ve dinamik yönetim kurulumuz  bir çok proje ile üye esnafımıza ekonomik, kültürel , sosyal ve mesleki olarak yeni ve taze kan ile hizmet etmek , sorunları en yetkili makamlara iletmek ve çözüm yolları üretmek amacıyla yola çıktık.
Bundan sonra  Samsun Kahveciler Odası ‘nın çalışmalarının hizmet odaklı olduğunu hep birlikte göreceğiz. Bunun için olağan genel kurul ve daha sonrasını kapsayan bir çalışma programı hazırladık. Bu programla tüm yönetim kurulu üyelerimiz görev dağılımı yaparak 1300 üye esnafımızın sorunlarının çözüm için alanlarda olacağız.” Diye konuştu.
TÜM ESNAFLARIMIZIN SORUNLARI ORTAK
Kendi esnaflarının yaşadıkları sorunların aslında tüm esnafların ortak sorunu olduğunu belirten Mustafa Kara, “ Bu sorunlar aslında ESOBa bağlı tüm esnaf kardeşlerimizin de ortak sorunu olduğu için tüm esnafların sorunlarının çözümü, yetkili makamlara ulaştırılması, kamuoyuna duyurulması konularında tüm küçük esnafa katkı sağlayacaktır.” Şeklinde konuştu.

Samsun Kahveciler Odasının basına tanıtılan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: 
Yönetim Kurulu Üyeleri:
Mustafa Kara , 
Selamet Candemir, 
Özgür Çepni, 
Ahmet İnce ,
 Recep Kapıcıoğlu,
 Nevzat Yalçın ,
 Suat Uzun, 
Hikmet Gürbüz , 
Ahmet Sadıkoğlu

DENETİM KURULU ÜYELERİ:
Yusuf Yağcı
Serdar Akçay
Erbay Oral

Samsun haber