Samsun Kayak Kulübü Beyaz Melekler İle Kar Üzerinde

TAKİP ET

Samsun Valisi Osman Kaymak Akdağ Kayak Merkezini 9 Şubat Cumartesi günü ziyaret etti. Aynı gün Samsun Kayak Kulübü Beyaz Melekler kar üzerinde projesi için Akdağ Kayak Merkezindeydi.

 Samsun Kayak Kulübü, Süleyman YANÇATORAL Çocuk Yuvasın'dan yaşları 7 ile 12 arasındaki çocukları Akdağ Kayak Merkezine getirerek çocukları özlenen beyaz kar ile buluşturdu. Çocuklara gönüllerince doyasıya kar ve kızak keyfi yaşatıldı.

Samsun Valisi Osman Kaymak'ında Kayak Merkezinde bulunması dolayısı ile Samsun Kayak Kulübünün düzenlemiş olduğu Beyaz Melekler Kar Üzerinde etkinliğimizi tebrik ederek pasta kesme merasimine katılarak konuşmasında şunlara yer verdi.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın herşeyin en iyisini hakettiğini gereken değeri,özeni ve bu tarz sosyal faaliyetleri herzaman desteklemek istediğini ve bu etkinlikte olmaktan mutluluk ve grur duyduğunu belirten Vali Kaymak bu etkinliğin düenlenmesini organize eden Samsun Kayak Kulübü Başkanı Hülya Korkut ÖZAK ve tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ederim dedi.Kesilen pasta çocuklara ikramı yapıldıktan sonra çocuklar gönüllerince doyasıya eğlendi. 

Samsun Valisi Kaymak,Türkiye Kayak Federasyonu MHK ( Merkez Hakem Kurulu ) Üyesi ve aynı zamanda Kayak Antrenörü olan Sedat Kadagan 'da eşlik ederek kayak yapıldıktan sonra,Vali Kaymak'a güzel bir sürpriz yapan Ladik-Akdağ Kulübü  sporcuları çiçek taktim ettiler. 

Samsun Kayak Kulübü'nün düzenlediği etkinlinliğe toplantı ile devam edilirken ,Toplantıya Ladik Kaymakamlığı vekalet eden Kavak Kaymakamı ,Türkiye Kayak Federasyonu MHK üyesi ve kayak Antrenörü Sedat KADAGAN ,Samsun Kayak Kulübü Başkanı Hülya Korkut ÖZAK ,Ladik Akdağ Kayak Kulübü Başkanı Recep DİRİCAN ,Akdağ Kayak Merkezi müdürü İsmail KUBİLAY ve Ladik Ak Parti İlçe Başkanı Adayı  Nurhan Yapıcı 'da katıldı.

Toplantıda gerekli olan tüm konuların görüşülmesinin ardından  yapılacak olan projelerin bir an önce yapılması gerektiğini belirten Vali Kaymak ,Bölgenin tek kayak merkezi olması sebebiyle gelen misafirlerin hiçbir sorunla karşılaşmaması için projelerin değerlendirilmesi, Öncelik olarak pistlerin çoğaltılması mekanik tesislerin aktarılması gibi teknik yatırımların bir an önce yapılması için gerekli olan çalışmaların Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurumlar ile birlkikte görüşüleceğini bildirdi.

Samsun Kayak Kulübü Beyaz Melekler İle Kar Üzerinde