Samsun Lazer Epilasyonda Fark Yaratan Teknoloji

TAKİP ET

Kalıcı epilasyon dediğimizde aklımıza lazer epilasyon gelmektedir, çünkü istenmeyen tüyleri kalıcı olarak yok etmek için geliştirilmiş mucize bir teknolojidir.

Geçici yöntemlerle uğraş verilen, kısa sürede tekrar eski haline dönen tüyler, dilediğimiz gibi giyinmemizi engellerken, yüz bölgesindeki tüylerde güneş ışığında daha belirgin olarak fark edilmesine yol açıp, rahatsız ve mutsuz hissetmemize sebep olur! Birçok yöntem denendi, birçok yeni yöntemler geliştirildi ancak ilk çıktığı yıllarda lazer epilasyon mucize gibiydi! Zaman geçtikçe insanların her beklenti ile hayata bakması lazer epilasyonunda yeterli gelmemesini gözler önüne serdi. Çünkü lazer epilasyon istenmeyen tüyleri yok etmek için muhteşem bir uygulamayken, acı ve ağrı hissettirmesi de bir o kadar şikayet konusuydu! İşte buradan yola çıkılarak yeni bir teknoloji için adımlar atıldı, kapsamlı bir çalışma başladı. Hem istenmeyen tüyler kalıcı olarak ortadan kaldırılsın hem de bu işlem esnasında acı ve ağrı hissedilmesin! İşte bu noktada yapılan çalışmaların neticesi olarak karşımıza Buz lazer çıkmaktadır. Buz lazer acısız bir epilasyon teknolojidir, şikayetleri ortadan kaldıran, beklentileri karşılayan son teknolojidir. Dileyen herkesin faydalanabileceği bu teknoloji şimdi lazer epilasyon Samsun da da yeni açılan merkezlerde hizmete devam etmektedir. 


 
Buz Lazer Nedir?
Buz lazer, kalıcı epilasyon teknolojidir, buz başlıklı bir cihaz olup, acı ve ağrı hissettirmeden epilasyon sağlamaktadır. Buz başlığı sayesinde adını buz lazer olarak alan bu teknoloji, akılda kalıcı olması ve acısız olması sebebiyle ilk çıktığı günden bu yana ciddi taleple karşılaşmış ve her kullanıcıdan tam not almaktadır. Konforu sayesinde epilasyona olan bakış açısını değiştirmiş, erkekler için bile artık lazer epilasyon vazgeçilmez olmaya başlamıştır.
Buz lazer acısız olduğu için özellikle erkekler tarafından her geçen gün artan ilgiyle karşılaşmaktadır. Eskiden erkekler lazer epilasyona sıcak bakmıyorken, buz lazer sayesinde bu algı yıkılmıştır. En büyük etken acısız ve ağrısız olmasıyken, ulaşılması güç bölgelere ulaşması da diğer tercih edilme sebeplerindendir. Çünkü buz lazer kulak ve burun içi gibi çok zor bölgelere de lazer epilasyon uygulayabilmektedir. Lazer epilasyon Samsun da erkeklerin yoğun ilgi gösterdiği bölgeler arasındadır. 
Kadınların erkeklere göre acı eşiği daha düşük olması sebebiyle kadınlar için inanılmaz bir gelişmedir buz lazer. Bu sayede her mevsimde acıyacak korkusu olmadan epilasyon yaptırabilirsiniz. Kadınlar için özel bir durum bulunmaktadır, hamilelik ve emzirme dönemi! Bu dönemlerde lazer epilasyon yaptırılması tavsiye edilmez, bu sebeple bu özel duruma dikkat etmenizi önemle belirtiriz. Bu geçici dönem sonrasında dilediğiniz gibi kalıcı epilasyon yaptırabilirsiniz.
Lazer epilasyon Samsun a hem erkekleri hem de kadınları kalıcı pürüzsüzlüğe davet ediyoruz, ister yaza hazırlanın isterseniz her mevsim pürüzsüz olun, yaz kış demeden dilediğiniz zaman buz lazer ile epilasyona başlayabilirsiniz.
Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Buz Lazer Nedir?