Samsun Milletvekili Yılmaz; Katkı İçin Sahadayız

TAKİP ET

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ladik ilçesinde çeşitli ziyaret ile programlar gerçekleştirdi.

Ladik AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe başkanı Recep Dirican, Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Parti çalışmalarının değerlendirildiği buluşmanın ardından Ladik Belediyesi ziyaret edildi. Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, ilçe hakkında bilgi aktardı, belediye faaliyetleri ve yürütülen projeler istişare edildi.
Sıfır Atık Projesi'nde pilot ilçe olan Ladik'te yürütülen başarılı çalışmalar ile ilçede hayata geçirilmesi planlanan yoğurt pazarı, göl etrafında bungalov evleri yapılması gibi projeler yerinde görüldü. 
ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
İlçe gezilerinde şehit ailelerini de yalnız bırakmayan milletvekili Yılmaz, 2012 yılında şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Ersan Sancı ile 2018 yılında şehit olan Uzman Çavuş Uğur Göksu'nun ailelerini ziyaret etti. Yılmaz, vatan için canını veren şehitlerin emanetlerinin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.  
"LADİK POTANSİYELİ YÜKSEK BİR İLÇE"
Programında açıklamalarda bulunan  AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ladik ilçesinin doğal güzellikleriyle ön planda olduğunu, turizm açısından gözde ilçeler arasında olduğunu söyledi.
Sıfır Atık Projesi'nde pilot ilçelerden biri olan Ladik'in bir çok önemli projeyi hayata geçirdiğini ifade eden Yılmaz, "Ladik ilçesinde başarılı bir kadın belediye başkanımızın olması büyük bir şans. İlçemizde özellikle potansiyelin artırılması, doğal güzelliklerinin değerlendirilmesi yönünde önemli adımlar atılıyor. Ladik'in her yönüyle bir cazibe merkezi haline gelmesi için çaba harcanıyor. Bunda da başarı sağlanacağına inanıyoruz. İlçe gezilerimizde yerel yöneticilerimizle bir araya gelerek sağlayacağımız katkıları birebir konuşma imkanı buluyoruz.  Tüm ilçelerimiz için bizlerde sahada yanlarındayız. " dedi.
Yılmaz, ilçe programında ev ziyaretleri de yaptı.