Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği sektöre güç katmak için kuruldu

TAKİP ET

Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği kuruldu. Samsun'da mobilyacılar Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİD) çatısı altında biraraya geldi. Sektörün birliğini koruyarak gücüne güç katmak için biraraya geldi.

Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği kuruldu. Samsun'da mobilyacılar Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİD) çatısı altında biraraya geldi. Sektörün birliğini koruyarak gücüne güç katmak için biraraya geldi.

Samsun'da mobilyacılar Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİD) çatısı altında biraraya geldi. Sektörün birliğini koruyarak gücüne güç katmak için biraraya geldiklerini belirken Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİD) Başkanı Erkan Malkoç, "MOBİD Ailesinin güçlü bağları ile Samsunumuzu öncelikle Türkiye çapında İnegöl- Kayseri- Ankara gibi mobilya ve dekorasyon konusunda söz sahibi hale getirmek istiyoruz" dedi.

Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği Yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ile sabah kahvaltısında biraraya geldi. Mobilyacıların ortak hareket etmek amacıyla kurulduklarını belirten Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği Başkan Erkan Malkoç yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: "MOBİD Derneği çatısı altında Samsun ve ilçelerimizdeki mobilya sektöründe bulunan mağazacı, üretici ve tedarikçi meslektaşlarımızı bir araya getirerek birlik ve beraberlik içerisinde ortak projelere imza atmak istiyoruz. MOBİD ailesi olarak ilk adımımızı Lovelet alışveriş merkezinin belirli bir yerleşkesini yalnızca mobilya sektörüne ayırarak birlik içerisinde çalışma imkanı yaratmak ve sektörümüzü şehrimize ve civar illere daha rahat ulaşımını sağlamaktı ki bunu başardık. Yaklaşık 18 mobilya mağazamızın bulunduğu proje 2013-2014 tarihleri arasında hayata çeçmiştir. Bu birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza 2016 dönemi içerisinde tüyap mobilya ve dekorasyon fuarı ile desteklemiş bulunmaktayız.

 

MOBİLYACILAR HEDEF BÜYÜTTÜ
MOBİD ailesi olarak gelecekte bu birlikteliğimizi çok daha güçlendirerek büyümek,sektördeki tüm meslektaşlarımızla el birliği içerisinde çalışmalarımıza devam etmek öncelikli beklenti ve hedeflerimizdendir. MOBİD ailesinin güçlü bağları ile Samsunumuzu öncelikle Türkiye çapında İnegöl-Kayseri-Ankara gibi mobilya ve dekorasyon konusunda söz sahibi hale getireceğimizden eminiz. Gelecek dönemlerde de ihracatlarımızla türkiyemizi mobilya sektöründe dünya pazarına taşımak en büyük hedefimizdir." diyerek sözlerine son verdi.

Başkan Malkoç daha sonra gazetecilerin sorularına yanıt verdi.

SAMSUN MOBİLYACI İŞADAMLARI DERNEĞİ (SAMSUN MOBİD) YÖNETİM KURULU 

1. YÖN.KRL.BŞK  ERKAN MALKOÇ         (19 MAYIS MOBİLYA)
2. YÖN.KRL.BŞK.VEKİLİ  ERKAN YAVUZEL        (YUMOŞ YATAKLARI)
3. YÖN.KRL.BŞK.YRD. TAMER SEMERCİ        (SEMKAR MOBİLYA)
4. GENEL SEKRETER NURAL BİLGE        (MODADA MOBİLYA)
5. SAYMAN               ÖZGÜR UYANIK        (DECOFREE)
6. YÖN.KRL.ÜYESİ    ERTUĞRUL AKPINAR
7. YÖN:KRL.ÜYESİ    FATİH KESKİN        (AKAJU OFİS SİSTEMLERİ)
8. YÖN.KRL.ÜYESİ    İBRAHİM ÖZEN        (ÖZEN MEFRUŞAT)
9.YÖN.KRL.ÜYESİ    MEHMET SALİH DEDĞERLİ (MOBİMALL MOBİLYA)
10.YÖN.KRL.ÜYESİ    ONUR ARLI        (ON-ART DEKOR)
11.YÖN.KRL.ÜYESİ    SERDAR KURT        (KUTLUSER LTD ŞTİ)