Samsun Piazza AVM'de Kurtlar Vadisi Vatan'ın galası yapıldı

TAKİP ET

15 Temmuz'daki darbe girişimi ve eş zamanlı olarak Türkiye sınırında yaşanan olayları konu edinen Kurtlar Vadisi Vatan filminin Samsun galası Piazza AVM'de gerçekleştirildi.

Gala öncesinde filmin başrol oyuncuları Cihat Kaya ve Erhan Ufak sinemaseverler ile buluştu. Cinemaximum salonlarında gösterilen film başrol oyuncuları Cihat Kaya ve Erhan Ufak, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Samsun Piazza AVM Müdürü Bahadır Tokgöz, Gazetenizolsun.com Genel Yayın Yönetmeni Yalçın Karataş ve sinemaseverlerle birlikte izlendi. 

 "Kurtlar Vadisi Vatan" filminin tanıtımı için Samsun'a gelen oyuncu Erhan Ufak ve Cahit Kayaoğlu, hayranlarıyla buluştu.

Yönetmenliğini Serdar Akar'ın üstlendiği, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini konu alan filmin ünlü oyuncuları, Piazza AVM Cinemaximum da sevenleriyle bir araya geldi.

Kayaoğlu, yönetmen Akar ile filmin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’ın selamlarını katılımcılara iletti.

Darbe girişimi ve eş zamanlı olarak Türkiye sınırında yaşanan olayların perde arkasının konu alındığı filmin 29 Eylül’de vizyona girdiğini anımsatan Kayaoğlu, "Biz filmde diyoruz ki eğer bu darbe gerçekleşmiş olsaydı PYD'si, PKK'sı, DEAŞ'ı birlik olup Güneydoğu'da sınırımızdan içeri gireceklerdi. Bu bizim öngörümüz. Bugün de zira gördüklerimiz, yaşadıklarımız bu öngörümüzü haklı çıkarıyor." dedi.

Oyuncular hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.