Samsun Piazza AVM'de Yılbaşı Alışverişine Özel İndirim Fırsatları

TAKİP ET

Genç, dinamik ve eğlence dolu alışveriş merkezi Samsun Piazza AVM, yeni yıla girerken ziyaretçilerine güçlü marka karmasıyla dev indirim fırsatları sunuyor.

Kolay ulaşımı, alışveriş fırsatları ve gerçekleştirdiği etkinliklerle keyifli alışveriş ve eğlencenin adresi Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yeni yıla girmeye sayılı günler kala, ziyaretçilerinin hem yüzünü hem de bütçesini güldürecek indirimlere imza atıyor.

Yılın en özel döneminde, aileleri ve sevdiklerini mutlu edecek bir hediye arayışına giren ziyaretçilerin imdadına Samsun Piazza koşuyor. Alışveriş merkezi, ziyaretçilerine dünyada ünü markalardan en uygun hediye seçeneklerini, alışveriş keyfini ikiye katlayacak indirim fırsatlarıyla sunuyor.

Yeni Yıl Alışverişi Keyfi Yılın Son Saatlerine Kadar Devam Edecek

Avantajlı ve keyifli alışveriş fırsatlarını yılın son gününe kadar taşıyan Samsun Piazza AVM, 31 Aralık günü 10:00-20:00, 1 Ocak günü ise saat 13.00-22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini birbirinden ünlü markaların alışveriş fırsatıyla buluşturmaya devam ediyor.

Yılın en özel döneminde, aileleri ve sevdiklerini mutlu edecek bir hediye arayışına giren ziyaretçilerin imdadına koşan Samsun Piazza AVM, dünyaca ünü markaların hediye seçeneklerini 2019’un ilk gününe kadar indirimli fiyatlarla sunuyor.

samsun piazza avm