Samsun Piazza'da 55. Yıl Kutlaması

TAKİP ET

'10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nün 55. yılı, Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen kahvaltıda kutlandı. Bu sene üçüncüsü düzenlenen kahvaltıya Samsun'da görev yapan emektar basın mensupları katıldı.

‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kapsamında yazılı, görsel ve internet basın mensupları ile Hayal Kavhesi’nde bir araya gelen Piazza AVM Yönetimi, hazırlanan özel pastanın kesiminden sonra bol bol sohbet etme şansı yakaladı. Lezzetli kahvaltının ardından keyifle kahvelerini içen basın mensupları, sanattan spora, mesleki yaşanmışlıklardan günlük programlarına kadar pek çok konuyu paylaştılar. Haber dışında da meslektaşların ortak zaman geçirmesine fırsat sağlayan bu etkinlik için de katılımcılar yönetim çalışanlarına teşekkür etti. 

Pasta kesimi sırasında konuşan Samsun Piazza AVM Müdürü N. Ufuk Toydemir; “Basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak kamuoyunu aydınlatmak için hayatını mesleğine adamış tüm medya mensuplarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutluyorum” dedi. 

samsun