Samsun Sağlık-Sen'den büyük iftar buluşması

TAKİP ET

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Samsun Şubesi tarafından düzenlenen iftar programı yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılım ile gerçekleştirildi.

Sağlık-Sen Samsun Şubesi tarafından düzenlenen iftar programı; AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Memur-Sen Samsun İl Başkanı Hamdi Yıldız, Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları, sağlık kuruluşlarında farklı kademelerde görev yapan idareciler, başhekimler, doktorlar, hemşireler, ebeler, sağlık çalışanları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.
BİRLİKTE OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM
Programın açılış konuşmasını yapan Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer, "Samsun Sağlık-Sen Şubemizin hazırlamış olduğu iftar programına hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
Mübarek Ramazan ayının hepimizin içini huzurla doldurduğu bu güzel günlerde, kıymetli misafirlerimizle ve siz gönüldaşlarımızla birlikte burada olmaktan, aynı davaya gönül verip, mücadele etmekten onur duyduğumu ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum.


GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE BURDAYIZ
Biz Samsun Sağlık-Sen olarak, 6000 üyemizle, gelişimi ve büyümesi engellenmeye çalışılan, adeta kırdığı zincirlere yeniden mahkûm edilmek istenen bir Türkiye’de, buradayız, dimdik ve güçlü bir şekilde milletimizin yanındayız ve ülkemizin geleceği için elimizden gelen tüm gayreti, bize nerede ihtiyaç olursa milletimize sunmaya hazırız. 
Bu duygu ve düşüncelerle sizleri bir kez daha sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyor, Ramazan ayının hepimize bereket, huzur ve mağfiret getirmesini diliyorum
Tüm Sağlık tesislerimizde görev yapan fedakâr sağlık çalışanlarımıza hepinizin huzurdan özverili şefkatli ve başarılı çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum, Davetimize icabet ederek bu güzel gecede yanımızda olduğunuz için sizlere şükranlarımı sunuyorum." dedi.


SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR
İnsanlara sağlık hizmeti sunmak için fedakârca çalışan, çaba gösteren tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise konuşmasında, "Yaklaşık 2 yıldır dünyayı kasıp kavuran pandemi döneminde gecesini gündüzüne katan, ailesini geride bırakıp, otellerde, misafirhanelerde, yurtlarda konaklayarak insanların hizmetinde bulunan bütün sağlık çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu süreçte hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. 
Sizler dünyada eşi benzeri görülmemiş bir mücadele örneği vererek Türk Halkının kalbinde taht kurdunuz. Bu mücadeleniz hiç bir zaman unutulmayacaktır.
Sorunlarınızı, meselelerinizi biliyoruz. Ülkemizin karşı karşıya kaldığı olayları, sorunları biliyoruz. Bunları çözmek için elimizden gelen gayretli çalışmalarımızı, mücadelemizi veriyoruz. 
Bu anlamda sağlık çalışanlarımıza uygulanan şiddeti lanetle kınıyor, önüne geçilmesine yönelik düzenlemenin inşallah bayram sonrası TBMM'de kanunlaşacağını ifade etmek istiyorum.


ZORLUKLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadeleriyle inşallah beklentiniz olan 3600 ek göstergenin de yine TBMM'de kısa zamanda yasalaşacağı ve sizin özlük haklarınızın daha iyileştirileceğinin gayreti içinde olacağız.
Görüyorsunuz dünya ateş çemberi içersinde, zor bir dönemden geçiyoruz. İnşallah bunları da hep birlikte aşacağız. 
Biz burada bugün gönül rahatlığı ile güven içinde iftarlarımızı, ibadetlerimizi, toplantılarımızı, hizmetlerimizi yapıyorsak bunu borçlu olduğumuz şehitlerimiz var. Rabbim Şehitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize sağlık sıhhat uzun ömürler versin. 


Bu vesileyle bizleri bu büyük buluşmada bir araya getiren Samsun Sağlık-Sen ailesine teşekkür ediyorum.
Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin, bizi Ramazan’a kavuşturduğu gibi bayrama da kavuştursun." diyerek sözlerine son verdi.

Samsun SağlıkSenden büyük iftar buluşması