Samsun sosyete pazarı ne zaman? Samsun sosyete pazarı açık mı?

TAKİP ET

Samsun'da koronavirüs nedeniyle bir dönem kapalı olan vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören sosyete pazarı başka bir isimle bit pazarı pazar günleri kurulmaya başlandı.

Samsun istasyon sosyete pazarı hangi gün? Samsun Sosyete pazarı hangi gün, Samsun sosyete pazarı nerede, Samsun sosyete pazarı açık mi, Samsun bit pazarı nerede 2021, samsun'da hangi günler pazar kuruluyor, Samsun bit pazarı, Sosyete Outlet Giyim mağazası nerede gibi sorularınızın yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. 
Samsun'un İlkadım İlçesi İstasyon Pazarı mevkinde pazar günleri kurulan ve vatandaşlar tarafından sosyete pazarı diye adlandırılan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. İkinci el üzerinde ne ararsanız bulabileceğiniz bir pazar olan sosyete pazarında oyuncak, hırdavat, giysi, kasetler gibi aklınıza gelirse bulabileceğiniz bir alışveriş merkezi gibi çalışıyor.
Sosyete pazarı İş Bulma Kurumu'nun alt tarafında, Samsun İstasyon Pazarında pazar günleri kurulmaktadır. Sosyete pazarına bazı vatandaşlar Samsun Bit Pazarı diye de isimlendirmektedir.


Samsunda bit pazarı hangi gün?
Samsun'un İlkadım ilçesinde pazar günleri kurulan bit pazarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.  'Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı' ata sözüne rağmen bit pazarına olan ilgi görenleri şaşırtıyor. 
Aklınıza gelebilecek tüm ikinci el ürünleri ve antika diye adlandırılan eşyaları bulabileceğiniz sosyete pazarında yok yok.

Haber: Yadigar Karataş

Samsun sosyete pazarı ne zaman Samsun sosyete pazarı açık mı