Samsun Tarım Fuarına Havza Çiftçisinden yoğun ilgi

TAKİP ET

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen, Havzanın onur konuğu olduğu 6. Samsun Tarım Fuarını çok sayıda Havzalı çiftçi ziyaret etti.

Havza Ziraat Odası Başkanlığının düzenlemiş günü birlik turla çok sayıda Havzalı çiftçiler 72 firma ve 100’den fazla markanın katılımıyla gerçekleştirilen 6. Samsun Tarım Fuarını ziyaret ederek, tarım sektöründeki son gelişmeleri, yeni ekipman, tohum ve yenilikleri yakından takip etme imkanı buldu.

Havza’dan fuara katılan çiftçiler onur konuğu olan Havzanın Havza Belediyesi, Havza İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Havza Ziraat Odası, İlk Kıvılcım 1919 - ∞ Havza Kadın Üretim Kooperatifi, Horasan Antika ve El Sanatları Atölyesi, Sağlam Kılıç, kendi imkanları ile el sanatları üreten Selma Pekşen, Ayşegül Arslan ile Dilek Elibol tarafından oluşturulan standına yoğun ilgi gösterdiler.

Fura katılmak için Havza’dan gelen tüm çiftçilere tarım sektöründe faaliyet gösteren Ilıca Pazarı Sahibi iş insanı Veli Kurt tarafından yemek ikramından bulunuldu.

Ilıca Pazarı Sahibi İş insanı Veli Kurt; Havza’dan kazandığımızı Havzalılarla paylaşmak bizleri mutlu ediyor.”dedi.

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç; “Tüm gayretlerinin Havza çiftçisinin gelişimine katkıda bulunmak. Bu amaç doğrultusunda çiftçimize hem ekonomik hem de teknik açıdan gelişmesi için bu tür faaliyetleri önemsiyoruz. Bu yıl ilçemizin tarım farında onur konuğu olması Havza’da yapılan üretimin ve ürün çeşidinin tanıtılması açsından önemli bir fırsat. Tüm paydaşlarımız ile ilçemizi en iyi şekilde temsil etmenin gayretindeyiz. Havza2dan fuarımızı ziyarete gelen tüm çiftçilerimize ve fuar için yoğun çaba harcayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim.” Dedi.

Samsun Tarım Fuarına Havza Çiftçisinden yoğun ilgi