Samsun Ticaret Borsası'ndan Vali Dağlı'ya 'Hayırlı Olsun' ziyareti

TAKİP ET

Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır ve beraberindeki heyet Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Samsun Valiliği' ne atanan Dr. Zülkif Dağlı 'ya, 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Samsun Valiliği'ne atanan   Zülkif Dağlı'yı ziyaret edip, görevinde başarı diledi.
Ziyarette ayrıca Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günhan Ulusoy, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Gürsoy, Yönetim Kurulu Üyesi Salih Apaydın, Meclis Üyesi Muharrem Göksel ve Genel Sekreter Ahmet Aliyazıcı da hazır bulundu.

Başkan Çakır, Vali Dağlı’ ya Ticaret Borsası'nın gerçekleştirdiği çalışmaları aktarırken, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’ na sundukları “Samsun Ticaret Borsası Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı’ nın Kapasitesinin Geliştirilmesi” isimli güdümlü proje hakkında da bilgi verdi. Ziyarette gündemde olan “Organize Sanayi Bölgesi” çalışmaları hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Samsun Valisi Dağlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır ve beraberindeki heyette Vali Dağlı'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Samsun Ticaret Borsasından Hayırlı Olsun ziyareti