Samsun TSO Yönetimi'nden başsağlığı ziyareti

TAKİP ET

Samsun TSO Yönetimi, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında şehit düşen polisler için İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Aydın Özvatan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Beytekin, Orhan Bülbüloğlu, Necdet Yeşilyurt ve Ayhan Çakır, İstanbul’da tüm Türkiye’yi yasa boğan bombalı terör saldırısında şehit olan polisler için İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’a taziye ziyaretinde bulundu. 
“Huzurumuzu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek”
Ziyaretinde, “Polisimizin yanındayız” mesajı veren Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Ülke olarak acımız çok büyük. İnsanlık adına utanç verici kahpece yapılan saldırıda şehit düşen polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’ta rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Allah tüm şehitlerimizin ailelerine sabır ihsan eylesin.  Yüreğimiz yandı. Hiçbir inanç, masum canlara kıymaya izin vermez. Hiçbir maddi, manevi, siyasi amaç, öldürmek üzerine tasarlanamaz. Bunu yapan hiçbir düşünce, hiçbir insan, abat olmamış, olmayacaktır. Terör, bizden canlar alabilir ama asla birlik ve beraberliğimizi, birlikte aydınlık yarınlara yürüme kararlılığımızı değiştiremeyecektir. Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bütün varlığımızla devletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin yanındayız. Devletimizin bu acılara sebep olanlardan hesap soracağına inancımız ise tamdır. Samsun iş dünyası adına bu hain saldırıyı şiddetle ve nefretle bir kez daha kınıyorum. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. İnşallah yaşadığımız bu acı son olur” dedi.
“Kanları yerde kalmayacak”
Başsağlığı ziyareti için teşekkür eden Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ise, terör saldırısında şehit olan meslektaşlarının kanının yerde kalmayacağını ve bu milletin huzuru için hiç yılmadan, tüm güçleriyle gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini söyledi.   

 

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu