Samsun TÜGVA'dan emniyet mensuplarına destek

TAKİP ET

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilciliği, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne 'Fedakar Teşkilatımızın Yanınızdayız' ziyareti gerçekleştirdi, başsağlığı dileklerini iletti.

İstanbul'da gerçekleşen hain saldırıda 36  polis, 8 sivilin şehit edilmesinin ardından herkesimden büyük tepkiler yükseliyor. Türkiye Gençlik Vakfı Samsun İl Temsilciliği de hain saldırıyı sert bir dille kınarken, emniyet teşkilatına destek için bir araya geldi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü'nün Atakum ilçesinde bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret eden TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri polis teşkilatına başsağlığı dileklerini iletti, ''Fedakar Teşkilatımızın Yanınızdayız' mesajı verdi.
Hain saldırıya sert tepki gösteren TÜGVA İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, hiç bir şer gücün ülkenin birlik ve bütünlüğü bozamayacağı, hainlerin saldırının amacına ulaşamayacağını söyledi.
Emniyet mensuplarına gerçekleşen saldırının tüm 'Türk Milletine' yapıldığını ifade eden Durmuşoğlu, "Kahraman polis teşkilatımız büyük bir acı yaşadı. Onlarla birlikte bu acıyı hepimiz, yüreğimiz hissettik, birlikte yaşadık. Acıları hepimizin, ülkemizin acısı. Her zaman yanlarındayız. Terör belası bu ülkede bitene kadar hep birlikte, hepimiz mücadele edeceğiz. Devlet ve halk el ele vermiştir. Hiç bir haini vatanımızda istemiyoruz" dedi.