Samsun'un Vezirköprü İlçesi'ne Şehit Ateşi Düştü

TAKİP ET

Suriye'nin Fırat Kalkanı Bölgesindeki bir kirpi aracına düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerden Sözleşmeli Er Emrah Arslan'ın Samsun Vezirköprü ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde bir kirpi aracına teröristler tarafından yapılan saldırıda İstikam Astsubay Çavuş Fatih Güney ile Sözleşmeli Er Emrah Arslan’ın şehit olduğunu, 2 askerin yaralandığını bildirdi. 
Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Fırat Kalkanı bölgesindeki bir kirpi aracımıza teröristler tarafından yapılan saldırıda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 arkadaşımız da yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Kirpi aracımıza yönelik gerçekleşen saldırı sonrası bölgedeki terör hedefleri belirlenerek derhal ateş altına alınmış ve etkili şekilde vurulmuştur. Terör mevzilerine yönelik cezalandırma atışlarımız sürmektedir. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız!” denildi.

Suriye El Bab bölgesinde gerçekleşen saldırıda şehit düşen Er Emrah Arslan’ın acı haberi Samsun’daki ailesine verildi. Arslan’ın Vezirköprü İlçesi Çorakdere Mahallesi’nde bulunan evi Türk Bayrakları ile donatıldı.

CENAZESİ BUGÜN
Emrah Arslan’ın naaşı 25 Temmuz 2021 Pazar günü Vezirköprü ilçesi Çorakdere Mahallesi’nde ikindi namazından sonra Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek.

Samsunun Vezirköprü İlçesine Şehit Ateşi Düştü