Samsun'a doğalgazın verileceği saat belli oldu!

TAKİP ET

SAMGAZ, Samsun'a doğal gazın ne zaman verileceğine dair samsunhaber.tc'ye açıklamada bulundu.

Samsun kent merkezi ile Canik ve Atakum ilçelerinde halkı perişan eden doğal gaz kesintisi, halen devam ediyor. Kırılan ana boru hattının onarım çalışmaları sürerken SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan, son durum hakkında önemli bilgiler verdi. 

SAAT 21.00 İLE 22.00 ARASINDA! 

samsunhaber.tc'ye konuşan Yılmaz Kolsan, "Ekiplerimiiz gerekli müdahaleyi yaptı. Saat 21.00 ile 22.00 arasında gazlama yapılacak. Öncelikli olarak hastanelerimiz ve üniversitemize gaz arzı sağlanacak. Sabaha kadar ise kontrollü bir şekilde binalara gaz verilecek" dedi. 

BİNALARDA TEKNİK PROBLEMLER 
Tüm ekiplerin seferber edildiğini, sabaha kadar çalıştıklarını söyleyen Yılmaz Kolsan, "Sabaha kadar ekiplerimiz gazlama işlemini bitirecekler ama her binanın kutu regülatörünün kurulması gibi teknik bir işimiz var. Normalde gazı gece vereceğiz ama binalar kullanamayacak, çünkü bazı tesisatlar hava yapacak, bazılarına teknik işlemler gerekecek. Bu işlemleri de en geç yarın öğle saatlerine kadar tamamlayacağız. Yeterli ekkibimiz var. Yarın akşam itibariyle ise gazsız bina kalmayacak" diye konuştu. 
'İDDİALARA İTİBAR ETMEYİN...' 
Yılmaz Kolsan ayrıca, "Özellikle sosyal medyada doğal gaz arzının tarihi ile ilgili iddialara itibar edilmesin. Öyle 3 gün, 5 gün gaz verilmemesi gibi bir şey yok" ifaddelerini kullandı. 

MÜŞTERİ HATTI ÇOK MEŞGUL... 
SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan ayrıca, 444 11 87 müşteri hattının yoğunluğuna dikkati çekerek, "Bütün personelimiz her aramaya cevap vermeye çalışıyor ama yetişşemiyoruz. Halkımızın anlayışına sığınıyoruz. Gelişmeler internet sitemizden paylaşıyoruz. Samsunlular buradan takip edebilirler" dedi. 

Samsun gaz