Samsun'da devlet-millet bayramlaştı

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde devlet ile millet bayramlaştı. Başkan Yılmaz,bayramlaşma töreninde protokol üyeleri ve vatandaşları bir araya getirdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Mimar Sinan Camii'nde kılınan bayram namazı sonrası ilk önce bayramı vatan nöbetinde karşılayan polis ve askerleri unutmadı. Sırayla İl Jandarma Komutanlığı,Sahil Güvenlik Komutanlığıu ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ziyaret edilerek güvenlik güçleri ile bayramlaşıldı. Ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde vatandaşlarla protokolün bir araya geldiği bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. 

BÜYÜKŞEHİR'DE BÜYÜK BAYRAMLAŞMA
Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Sarayı’nın 1. katında gerçekleştirilen ve oldukça kalabalık bir katılımın olduğu bayramlaşma törenine Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vali İbrahim Şahin,Garnizon Komutanı Piyade Albay Sedat Bulut, Ak Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan, Hasan Basri Kurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

EL ELE YÜREK YÜREĞE OLDUKTAN SONRA 
BU MİLLETİN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ

Vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve bayramlarını kutlayan Başkan Yılmaz, vatan uğrunda can veren demokrasi şehitlerini bir kez daha minnetle andıklarını vurguladı. Yılmaz,"Bu Kurban Bayramı'nı artan PKK terörünün ocaklara düşürdüğü ateş ve FETÖ'nün gözü dönmüş şekilde ülkemizi ele geçirmek için kalkıştığı darbe teşebbüsünün yüreklerde açtığı acı ve gözyaşının burukluğu içerisinde kutluyoruz.Ancak biz öyle bir milletiz ki Allah'ın izniyle el ele, yürek yüreğe verdikten sonra aşamayacağı engel ve yenemeyeceği güç de yoktur."diye konuştu. Başkan Yılmaz,son olarak şunları söyledi:"Vatanımızda huzurla yaşayabilelim diye göğsünü siper ederek kutsal görevini yerine getiren bütün asker ve polislerimiz başta olmak üzere Türk-İslam Alemi'nin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarken, Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda olan vatandaşlarımızın ibadetlerinin kabul ve makbul olmasını temenni ediyor, herkese sevdikleriyle beraber mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum."
Başkan Yılmaz,belediyedeki bayramlaşma sonrası kurban kesim yerinde kurbanlarını kesen vatandaşları da ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 

Samsun büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz