Samsun'da Fuar kültürü yeniden büyüyor

TAKİP ET

Samsun'da bu yıl dördüncüsü düzenlenen Samsun İnşaat Fuarı'nı ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun'da geçmişten günümüze var olan fuar kültürü her geçen gün yeniden büyüyor" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret etti. 

GURUR VERİCİ
Kullanıcı odaklı, çevreyle barışık, enerji verimli ve mimari estetiğe sahip yapıların üretimi için tasarlanmış yerli üretim ürünlerin fuarda yer almasının gurur verici olduğunu belirten Köktaş, "Samsun'da bu yıl 4'üncüsü düzenlenen İnşaat Fuarı'nı nitelik ve nicelik bakımından çok güzel bir fuar olduğunu ifade etmek istiyorum. Fuara il ve yurt dışından, yerli ve yabancı ziyaretçilerin katılım sağlayarak büyük ilgi göstermeleri, fuarın standardının geçen yıla göre yükselmesi, Samsun'da geçmişten günümüze var olan fuar kültürünün farklı bir konsepte tekrar gündeme gelmesi, fuarcılığın gelişmesi ve büyümesi bakımından da önem arz etmektedir.Son dönemlerde yapılan tüm fuarları incelediğimizde farklı branşta yapılan fuarcılığın gelişerek ve büyüyerek devam ettiğini görüyoruz. Bu noktada Samsun'da ulusal bir fuar firmasının bu çalışmaları koordine ederek yürütmesi buna çok önemli bir katkıdır" diye konuştu.

FİRMALARDAN YER TALEBİ
Fuardaki katılımcı firmaların yoğun bir şekilde kendilerinden daha fazla yer talebinde bulunduklarını dile getiren Fuat Köktaş, "Firmalarımızın bu talepleri açıkcası bizi sevindirdi. ktılımı yoğun olan bir fuarda firmaların daha çok yer istemesi fuarın amacına ulaştığını gösteriyor. Gerekli kurum ve kişilerle görüşüp, ek bir blok açılması için çalışma yapacağız" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a ziyareti sırasında Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar da eşlik etti.

Samsunda Fuar kültürü yeniden büyüyor