Samsun'da STK'lardan birlik

TAKİP ET

Samsun'da bir araya gelen hemşehri dernekleri birlik ve beraberlik sergiledi.

Dernekler adına konuşan Çarşambalılar Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu, ''Temel amacımız Samsun için birlik ve beraberlik içinde çalışmak'' dedi.

Samsun'da bir araya gelen Kavak Dernekleri Federasyonu, Salıpazarı Turizm ve Tanıtım Derneği, Terme Birlik ve Dayanışma Derneği, Vezirköprülüler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 25 Mayıs Havzalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği yönetici ve üyeleri, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği lokalinde sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Temel amacın Samsun adına çalışmalar yapmak ve hemşehri dernekleri arasındaki birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla bir araya gelen dernekler adına konuşan  Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu, ''Bu organizasyon hemşehri dernekleri adına geç kalmış bir organizasyon. Burada bir araya gelmemiin temel amacı, birlik ve beraberlik içinde Samsun'a faydalı işler yapmak. Karşılıklı fikir alışverişi yapacağımız bu buluşmalarda Samsun için yeni ve farklı fikirleri ortaya koyup kamuoyuyla paylaşacağız. İnşallah bu birliktelik şehrimiz adına hayırlı olur'' dedi.

KADEF Başkanı Yılmaz Karagöz ise, birlik ve beraberliğin olumlu sonuçlar doğuracağına inandığını belirterek, güzel çalışmalar ortaya koyacaklarını ifade etti.

Toplantıda Samsun Valiliği tarafından Samsun Spor için başlatılan kampanyaya destek verme kararı da alındı.