Samsun'da toplu sözleşme masası için ön çalışma yaptılar

TAKİP ET

Samsun Eğitimciler Birliği Sendikası 2 No'lu şube Toplu sözleşme masası için ön çalışma yaptı.

Samsun Öğretmenevi'nde İdari ve Akademik Personellerde oluşan çalışma gurupları ile Üniversitede yetkili sendika olarak personelin mali ve sosyal taleplerini personelin bizzat kendisinden alarak bir araya getirdikten sonra  bütün çalışanların sorunları tartışılıp kaydedildi.

Toplantı neticesinde elde edilen sorunlar ve çözüm önerileri ile birlikte Ankara'da Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM BİR SEN) Genel merkezinde İllerden toplanan bu talepler Toplu Sözleşme Ve Mevzuat Başkan Yardımcılarından oluşan komisyonda  değerlendirmeler yapılacak. Çalışmalara son şekli verilerek toplu sözleşme masasına oturulacak.
Şube Başkanı Yılmaz Taşova, "üçüncüsü yapılacak olan toplu sözleşme masasına daha bir hazırlıklı olarak oturacağız. Bu Toplu Sözleşme masasında çalışanlarımız adına daha çok ekonomik ve sosyal hak kazanabilmek için mücadele edeceğiz" dedi.

Bütün üyelerinin taleplerini değerlendirdiklerini söyleyen Başkan Taşova, önce ekonomik ve sosyal alanda özgürleşmiş çalışanların huzurunu artırarak bir topluma önder olacaklarını belirtti ve şimdiden çalışmalarımızın hayırlı olmasını diliyorum dedi.