Samsun'dan Sözcü Gazetesi'ne Tepki Yağıyor!

TAKİP ET

OMÜ Genel Sekreteri Menderes Kabadayı'nın kadroya geçen taşeron işçileri Samsunspor'a destek olmaya davet eden sözünü çarpıtan Sözcü Gazetesi'ne tepki yağıyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı'nın kadroya alınacak taşeron işçilere yönelik söylediği “Devlet size sahip çıkıyor, siz de Samsunspor’a sahip çıkın” sözünü fırsatçılık olarak nitelendiren Sözcü Gazetesi'ne tepki yağıyor.

Menderes Kabadayı'nın; OMÜ'de çalışan taşeron işçilerin Samsunspor'a sahip çıkması gerektiğine ilişkin söylediği sözü, "Taşeron işçilerine verilen kadro, bağış fırsatçılığına dönüştü" ifadeleriyle duyuran gazete haberde şu ifadelere yer verdi:

SÖZCÜ, KİMİN SÖZCÜSÜ?

"Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı, taşeron işçilerin kadroya geçiş süreci hakkında yaptığı bilgilendirme toplantısında “Devlet size sahip çıkıyor, siz de Samsunspor'a sahip çıkın” diyerek asgari ücretle geçinen işçilerden futbol takımına bağış yapmalarını istedi."

KİM TEPKİYLE KARŞILADI?

Haberin sonunda; “Devlet size sahip çıkıyor, siz de Samsunspor'a sahip çıkın” diyerek bağış istemesi tepkiyle karşılandı" ifadelerine yer veren gazete, kimlerin tepki verdiğine ilişkin somut bir bilgi sunmadı.

SAMSUNSPOR TARAFTARI TEPKİLİ

Sözcü'nün bu manipülasyon kokulu haberine sosyal medyada çığ gibi tepki yağdı. Samsunspor'a gönül verenler, gayet insani bir tutum göstererek, zor günler geçiren Samsunspor için destek açıklaması yapan Menderes Kabadayı'nın sözlerini çarpıtan Sözcü'yü insaflı olmaya davet etti.

İşte o tepkiler:

KABADAYI DA SERT ÇIKTI!

Öte yandan Menderes Kabadayı da Sözcü'nün manipülasyon kokan haberi sonrtasında sosyal medyadan konuyla ilgili paylaşımda bulundu. Kabadayı şu ifadeleri kullandı:

"EYYY PENSİLVANYA’nın SÖZCÜLERİ; 
Hükümetimizin taşeron kardeşlerimize Tanıdığı kadroya geçme hakkı sürecini en iyi şekilde yönetebilmek ve hiçbir emekçi kardeşimizin hakkının yenmemesi için yaptığımız çalışmaları baltalamak amacıyla olsa gerek, benim söylediklerimi çarpıtarak iftira dolu bir manşetle bugün gazetenizde haber yapmışsınız. 
ATEŞ OLSANIZ DÜŞTÜĞÜNÜZ YERİ YAKARSINIZ. 
Ne yani siz bir manşet attınız diye korkup geri adım atacağımızımı sandınız. 
Siz hala akıllanmadınız mı!!!
Siz ki O MANŞETLERLE Gezi olaylarında yüzünü bez parçaları ile kapatıp devlete millete molotof kokteyli atan hainleri kahraman ilan etmediniz mi, Siz ki yabancı devlet ajanlarını diren ....... diyerek teşvik etmediniz mi, siz ki 15 Temmuz gecesi tankların altında şınav çeken vatan evlatlarını övmek yerine milletin parası ile alınan mermileri milletine sıkan, bizi sırtımızdan vuran okyanus ötesinden idare edilen hainleri mahkeme sürecinde mağdur ilan etmediniz mi... SİZİN BİZİM ALEYHİMİZE ATTIĞINIZ İFTİRA DOLU MANŞETLER BİZİM MADALYAMIZDIR. 
SORUYORUM;
Samsunspor’a değilde Barcelona’ya mı sahip çıkacaktık.....?
DOSTLARIM;
Tekrar ediyorum yerli ve milli olan herkesi, Samsunun ekmeğini yiyen her vatan evladını Samsunspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum..... "

İŞTE O HABER:

http://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/taserona-kadroda-ilginc-firsatcilik-2170398/