Samsunlu Gazeteciler kalleş saldırıyı lanetledi!

TAKİP ET

Samsunlu gazetecilerin sesi olan 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen bombalı saldırıyı kınadı. Gazetenizolsun.com aileis olarak yaşanan hain saldırıyı kınıyor, katil hainlerin kökü kurusun, Allah belalarını versin diyoruz.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan; İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen ve çevik kuvvet polislerimizi, sivil vatandaşlarımızı hedef alan bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Bu vatanın bölünmez bütünlüğüne,birlik ve beraberliğine gölge düşürmek isteyenlerin bu hedeflerine ulaşamayacakları aşikardır. Hayata ve huzura pusu kuran katiller devlet ve milletimizin bütünlüğüne halel getiremeyecekler, Türkiye'yi demokrasi ve hukuk yolundan çeviremeyeceklerdir. dedi.

Erdoğan; Her zorluğun üstesinden gelmeyi başarmış ve tüm dünyaya birlik ve beraberlik dersi vermiş Büyük Türk Milleti, bu zor günümüzde de yüksek sağduyu ve metanetini muhafaza edecek ve evlatlarını bağrına basacaktır.

Bir kez daha bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyor.Mübarek Mevlid Kandili'ni idrak edeceğimiz bu kutlu ve hayırlı günde şehit olan çevik kuvvet polislerimize, sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımızı acil şifalar diliyorum. diye konuştu.