Samsunlu Şehit İsmail Ergin son yolculuğu Bingöl'de uğurlandı

TAKİP ET

Tokat-Niksar yolu Almus kavşağı yakınlarında buzlanma nedeniyle meydana gelen kazada askerleri taşıyan servis minibüsü devrildi.

Samsun nüfusuna kayıtlı olan Şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş İsmail Ergin için İl Jandarma Komutanlığı'nda, düzenlenen törene Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı'nın katılımı ile Bingöl iline uğurlandı.

UÇAKLA BİNGÖL HAVALİMANINA GETİRİLDİ
Tokat-Niksar yolu Almus kavşağı yakınlarında buzlanma nedeni ile meydana gelen kazada askerleri taşıyan servis minibüsü devrildi. Kazada yaralanan 4 askerden uzman çavuş İsmail Ergin sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İsmail Ergin'in naaşı uçakla Bingöl Havalimanına getirildi. Burada şehidin naaşını ve ailesini Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Nurettin Alkan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, askeri personel, kurum amirleri ve vatandaşlar karşıladı.

DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bingöl Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Samsunlu Şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş İsmail Ergin için, Şehitlik Anıtı'nda tören düzenlendi. Törene şehidin ailesi ve yakınları ile İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner, askerler ve vatandaşlar katıldı. İl Müftüsü Mustafa Topal'ın kıldırdığı namazın ardından şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi Bingöl Şehitliğinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Köksal ÖNER

Samsunlu Şehit İsmail Ergin son yolculuğu Bingölde uğurlandı