Samsunspor kongresi bugün

TAKİP ET

Samsunspor'da Başkan İsmail Uyanık, değişim yapacağı listesiyle, bugün gerçekleşecek Olağan Seçimli Genel Kurul'da güven tazeleyecek. Başkan Uyanık, ayrıca gündeme dair bir çok konuya da kongrede açıklık getirecek.

Samsunspor Olağan Seçimli Genel Kurulu bugün saat 14.00'te çoğunluk aranmaksızın Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleşecek. Başkan İsmail Uyanık, genel kurulda yapılacak olan seçime tek aday olarak girerken, idari ve mali yönden ibra edilerek, güven tazeleyecek. 
Yönetim Kurulu listesinde de değişikliğe gidecek olan Başkan Uyanık, yönetime taze kanlar dahil edecek. Yılport Samsunspor'un Basın Sözcüsü Suat Çakır'ın da değindiği 'Hesap verilecek' ifadesiyle de Başkan Uyanık'ın, kongrede bir çok konuya açıklık getireceği öğrenilirken, taraftara da kongreye gelin çağrısı yapıldı. Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu Delege Kurulu'nun belli olacağı Genel Kurul'da, kongre üyelerine de aksaklık yaşanmaması için aidatlar konusunda hatırlatmalar yapıldı.  
Haziran 2019 ile Haziran 2021 dönemi arasında görev yapacak Yönetim Kurulu'nu seçecek olan kongre üyeleri, üst düzey güvenlik önlemleri dahilinde salona alınacak. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına kimlik ibrazı ile içeri girecek olan üyeler, yanlarında kesici-delici-ateşleyici-patlayıcı materyallar bulunduramayacak. Öte yandan üye olmadığı halde kongreyi takip etmek isteyen Samsunsporlular için de salon içerisinde yer ayrıldı. Misafirler, kayıt-kabul masasına başvurup akreditasyon kartlarını alarak salona giriş yapabilecekler.  

Samsun Gazetesi
 

samsunspor