Samsunspor Manisaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

TAKİP ET

Samsunspor, 5 Ekim Cumartesi bugün saat 19.00'da kendi evinde Manisaspor'u ağırlıyor. Samsunspor Manisaspor maçı canli.samsunspor.org.tr üzerinden ücretli izlenebilecek.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta lider Manisa FK, cumartesi günü deplasmanda zirve yarışındaki en ciddi rakibi Samsunspor karşısında önemli bir sınav verecek. 

Manisa ekibinde geçen hafta sakatlanarak kaval kemiğinden ameliyat olan Volkan Okumak kadroda yer almayacak. Peki, Samsunspor - Manisa FK maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? TFF 2.Lig'de oynanacak haftanın dev maçı ile ilgili detaylar haberimizde.
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta lider Manisa FK, cumartesi günü deplasmanda zirve yarışındaki en ciddi rakibi Yılport Samsunspor karşısında önemli bir sınav verecek. Zorlu müsabaka şampiyonluk iddiasıyla kurulan iki ekibin güç gösterisine sahne olacak.
İlk 5 haftada puan kaybı yaşamayan 15 puanlı Manisa temsilcisi, 2 puan altındaki takipçisini yenerek liderlik koltuğunu sağlamlaştırmayı hedefliyor. Siyah-beyazlılar 18 golle grubun en skorer takımı konumunda. Samsunspor'un 12 golü bulunuyor.
5 Ekim Cumartesi günü 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. Samsunspor Manisaspor maçı canli.samsunspor.org.tr üzerinden ücretli izlenebilecek.
Manisa FK şimdiye kadar kalesinde 4 gol gördü, Samsun ekibi ise 5 maçta sadece 2 gol yiyerek başarılı bir savunma performansı sergiledi. İç sahada taraftarının desteğini arkasına alan Karadeniz temsilcisi, evinde son mağlubiyetini geçen sezon 11 Kasım'da Keçiörengücü karşısında aldı.
Samsunspor bu sezon evinde çıktığı 2 maçta 7 gol atıp, kalesini gole kapattı. Manisa'nın en önemli kozu 6 golü bulunan Serdar Deliktaş olacak. Samsunspor'un 4 gollü forveti Bahattin Köse için de önlem alınacak.

Kaynak: fanatik.com.tr

samsunspor manisaspor maçı